Ανδρικές μπότες πεζοπορίας – Πώς να κάνετε τη σοφή επιλογή

Η πεζοπορία μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό χόμπι. Αν πρόκειται να πάτε για μια βόλτα, ένα άνετο αλλά και υπέροχο ζευγάρι ανδρικές μπότες πεζοπορίας μπορεί περιστασιακά να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια ευχάριστη πεζοπορία ή μια ταλαιπωρία. Φανταστείτε μόνοι σας να πηγαίνετε για πολλές εκδρομές και επίσης να έχετε κολλήσει σε δυσάρεστες μπότες πεζοπορίας που, στην καλύτερη περίπτωση, πιέζουν υπερβολικά τα δάχτυλά σας, τι μπορεί να κάνει την πεζοπορία πραγματικά δυσάρεστη ή, στη χειρότερη περίπτωση, να μην δίνετε την κατάλληλη βοήθεια την άρθρωση του αστραγάλου και έτσι σας θέτει σε κίνδυνο πέδησης ή καταπόνησης του αστραγάλου σας. Στην πραγματικότητα για κάποιους, είναι ένα άθλημα. Υπάρχουν πολλές ανδρικές πεζοπορίες κριτικές παπουτσιών να επιλέξεις απο. Συνιστάται να μείνετε μακριά από τις προσιτές μπότες πεζοπορίας λόγω του γεγονότος ότι θα έχετε κακό περπάτημα και θα καταλήξετε να αγοράσετε ένα νέο σετ αφού κάνετε κακή χρήση των ποδιών σας. Εάν λαμβάνετε υπόψη το να χτυπάτε τα μονοπάτια τακτικά, τότε θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις μπότες με μεγαλύτερη σειρά. Δεν θέλετε να τσιγκουνευτείτε σε αυτό το τμήμα. Έτσι, υπάρχουν πολλές μεταβλητές που μπορεί να θυμάστε όταν επιλέγετε ανδρικές μπότες πεζοπορίας.

Αναλύστε το εξωτερικό της μπότας, δώστε προσοχή στη σόλα και επίσης τι λαβή έχει η μπότα. Δοκιμάστε την μπότα πεζοπορίας και βεβαιωθείτε επίσης ότι το πόδι σας είναι σφιχτό, ωστόσο πρέπει να μπορείτε να κουνάτε ελαφρά τα δάχτυλά σας. Εάν οι μπότες είναι πολύ στενές, τα πόδια σας σίγουρα θα αρχίσουν να ιδρώνουν γρήγορα καθώς και η μπότα σίγουρα δεν θα μπορεί να απελευθερώσει την υγρασία αρκετά γρήγορα. Παρά το γεγονός ότι ισχυρίζομαι ότι πρέπει να έχετε την ικανότητα να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας, δεν αναφέρω ότι το πόδι σας χρειάζεται να περπατήσει. Εάν το πόδι σας κινείται επίσης κάπως, θα καταλήξετε σίγουρα με μερικές δυσάρεστες φουσκάλες.

Όταν προσπαθείς να κάνεις πεζοπορία μποτάκια για άνδρες δώστε μοναδική προσοχή στο στήριγμα της καμάρας. Αναρωτηθείτε πώς ακριβώς είναι το σημείο πίεσης στο κάτω μέρος του ποδιού σας. Η μπότα μπορεί να αισθάνεται πραγματικά ωραία στην αρχή, αλλά αν τα σημεία πίεσης δεν διορθωθούν, θα αισθανθείτε ενόχληση ακριβώς στα πρώτα λεπτά της πεζοπορίας σας. Θέλετε να είστε ελαφρύς στα πόδια σας όταν ξεκινήσετε αρχικά. Καθώς προσαρμόζεστε και αρχίζετε να αντιμετωπίζετε τις πιο δύσκολες διαδρομές, θα ανακαλύψετε ότι θα έχετε την ικανότητα να χειρίζεστε τις μεγαλύτερες ανδρικές μπότες πεζοπορίας. Ένας κατασκευαστής που έρχεται στο μυαλό είναι η Iowa, δίνουν μοναδική εστίαση στο τόξο και φτιάχνουν μια αρκετά ελαφριά μπότα περπατήματος για αρχάριους. Δεν θέλω να σας οδηγήσω σε μία επωνυμία, καθώς υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επωνυμίες τριγύρω, ωστόσο οι μπότες τους είναι εξαιρετικές για σύγκριση όταν κάνετε την επιλογή σας.

Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε, είναι ότι κατά την πεζοπορία, ιδιαίτερα για μια-δυοήμερη πεζοπορία, μπορεί να θέλετε να φορέσετε ένα δεύτερο σετ κάλτσες. Έτσι, ενώ επιλέγετε τις ανδρικές μπότες πεζοπορίας επιλέξτε τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα κανονικά παπούτσια σας.

Απολαύστε την πεζοπορία!