Γυμναστική στο σπίτι Άσκηση – Χάστε βάρος γρήγορα χωρίς να στερηθείτε τον εαυτό σας

Η έρευνα έχει δείξει ότι όλο και περισσότερες γυναίκες πλήττονται από διαταραχή του καθίσματος στις μέρες μας. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η αύξηση των δόσεων της διαταραχής των καθισμάτων για εσάς μεταξύ των γυναικών θα μπορούσε να εντοπιστεί στην επιρροή των μέσων ενημέρωσης. Το να είσαι αδύνατη αναγνωρίζεται ως χαρακτηριστικό της ομορφιάς και οι κυρίες έχουν σκοπό να ρίξουν μια ματιά στα αδύναμα μοντέλα που περπατούν γύρω από την δραπέτη και πρέπει να θεωρούνται ως εκπληκτικά όμορφα. Δυστυχώς, η όλη ιδέα του να είσαι αδύνατη και ευχάριστη έχει στείλει μεγάλο αριθμό γυναικών από ακτή σε ακτή σε δίαιτα πείνας. Αυτή η πραγματικά λυπηρή σκέψη για την αλήθεια ότι τα απλά προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι και η ισορροπημένη δίαιτα αρκούν για να βοηθήσουν στη διατήρηση του βάρους των γυναικών υπό έλεγχο.

Εάν είστε μία από τις κυρίες που προσπαθούν με αγωνία να χάσουν βάρος, αγνοήστε το να σας στερήσετε να χάσετε τελικά μερικά κιλά. Αντί να μπείτε σε αυτή τη διαβόητη δίαιτα λιμοκτονίας, δοκιμάστε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι και μείνετε σε αυτό το πρόγραμμα. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση, παρακάτω είναι εξαιρετικές συμβουλές για εσάς προσωπικά.

Δημιουργία προγράμματος γυμναστικής στο σπίτι σας

Πρέπει να είστε επιστημονικοί μέσα στη μέθοδο σας για ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι. Δεν μπορείς απλά να κάνεις κάτι τυχαία. Αν και τα περισσότερα είδη ασκήσεων γυμναστικής στο σπίτι είναι υπέροχα για το σώμα σας, δεν μπορούν σίγουρα να σας προσφέρουν αυτό το ωραίο σχήμα. Για να αποκτήσετε αυτό το ωραίο σχήμα, πρέπει να στοχεύετε περιοχές μέσα στο σώμα σας κάθε φορά που εκτελείτε κάποια άσκηση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρετε ποια μέρη του σώματος είναι απελπισμένα για να απαλλαγείτε από μερικά ανεπιθύμητα κιλά ενώ εστιάζετε στο κάτω μέρος. Για παράδειγμα, εάν παίρνετε βάρος γύρω από την κοιλιά και τα πλευρά σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει μεμονωμένες περιοχές.

Συμμορφωθείτε με το πρόγραμμά σας

Πρέπει να τηρήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι εάν θέλετε να δείτε κάποια αποτελέσματα. Όχι, δεν μπορείτε να σταματήσετε μετά από ασκήσεις για μερικές ημέρες. Το να σταματήσετε το κάπνισμα πολύ νωρίς θα κάνει τα πράγματα χειρότερα για εσάς προσωπικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να τηρήσετε το πρόγραμμα προπόνησής σας, να βρείτε έναν φίλο άσκησης που θα μπορεί να προπονείται μαζί σας. Ο σύντροφός σας ή αλλιώς ο πιο στενός σας φίλος θα στριμωχτεί σε αυτήν την κατηγορία. Η άσκηση με κάποιον θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη εμπειρία και μπορείτε να κάνετε κάποια κοινωνικοποίηση όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από μερικά κιλά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο μπορεί επίσης να αφιερωθεί στο πρόγραμμα προπόνησης γυμναστικής στο σπίτι που έχετε, διαφορετικά αυτό το άτομο θα ήταν το πρώτο που θα γίνει πολύ άσχημα.