Δημιουργία ευαισθητοποίησης ως επιχειρηματίας

Η οικοδόμηση της φήμης σας ως ΜΜΕ είναι ένας δύσκολος λόφος να αναρριχηθεί. Καθώς ουσιαστικά προέρχεστε από το τίποτα, πρέπει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά από πιο καθιερωμένες επωνυμίες για να κάνετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας γνωστό στο κοινό-στόχο σας. Καθώς οι νέοι πελάτες δεν θα έχουν κανένα πλαίσιο αναφοράς για τη φήμη σας ή την ικανότητά σας να παραδίδετε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το προφίλ σας αποτελεσματικά.

Πουλώντας τον εαυτό σας

Πλέον Οι ΜΜΕ ξεκινούν με ένα μόνο άτομο ή μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Σε αυτή τη φάση εκκίνησης, μπορεί να είναι πολύτιμο να θεωρείτε τον εαυτό σας ως την ενσαρκωμένη μάρκα. Η εικόνα που προβάλλετε για τον εαυτό σας θα σχετίζεται στενά με το πώς αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την επιχείρησή σας. Για αυτόν τον λόγο, είναι πολύτιμο να κάνετε το δικό σας όνομα γνωστό στον κλάδο σας σε συνδυασμό με την επιχείρησή σας, ώστε η επιχείρησή σας να φαίνεται καλύτερη από τη συσχέτιση.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ευκαιρίες εδώ που αξίζει να επιδιώξετε. Το να δημοσιοποιήσετε το όνομά σας σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn είναι σίγουρα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Εδώ μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους σε μία προς μία βάση και να επιδείξετε τη δική σας εμπειρία στο πλαίσιο της πώλησης της επιχείρησής σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Αξιοποιήστε αυτό περαιτέρω εξατομικεύοντας τις αναρτήσεις ιστολογίου στον ιστότοπο της εταιρείας σας και δείξτε την οξυδέρκεια σας μετατρέποντας τον ιστότοπο της εταιρείας σας σε πηγή ειδήσεων και γνώσεων ειδικά για τον κλάδο.

Μεγαλώνοντας άνετα

Όπως θα επιβεβαιώσουν πολλοί ιδιοκτήτες ΜΜΕ και μονοπρόσωπων επιχειρήσεων, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί το να ξεπεράσεις το στάδιο του μόνο όταν εσύ διευθύνεις την επιχείρηση. Τα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν αυτό επίσης. η πλειονότητα των νεοσύστατων επιχειρήσεων σπάνια υπερβαίνει την ύπαρξη ενός υπαλλήλου. Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε ρόλο διαχειριστή και να αναθέσετε εργασίες σε ένα ή περισσότερα άτομα, να είστε βέβαιοι να αναλάβει την έρευνά σας στο τι χρειάζεται για να φέρεις ανθρώπους στην επιχείρησή σου και να γίνεις αποτελεσματικός ηγέτης.

Ένα άλλο εμπόδιο στην ανάπτυξη προέρχεται από την εύρεση των κεφαλαίων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προμηθευτείτε περισσότερους πόρους. Μόλις οι εταιρείες περάσουν από την αρχική φάση εγκατάστασης, μπορεί να αρχίσουν να φλερτάρουν τους επενδυτές για να τους βοηθήσουν να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης. Ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να επενδύσουν τα χρήματά τους είναι μέσω των OEIC ή των Ανοιχτών Επενδυτικών Εταιρειών. Αυτό είναι ένα ελκυστικό σχέδιο για τους επενδυτές λόγω της ευελιξίας του και των πιθανών αποδόσεων που προκύπτουν από την επένδυση με αυτόν τον τρόπο.

Μαθαίνοντας να Καινοτομείς

Καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει, πρέπει να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες που έρχονται με την ευρύτερη γνωστή επωνυμία σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα πράγματα που σας έφεραν επιτυχία στη διάδοση του ονόματός σας σε μια χρονική στιγμή ενδέχεται να μην φέρουν τα ίδια επίπεδα επιτυχίας τους επόμενους μήνες και χρόνια. Παρακολουθώντας την ευρύτερη αγορά, καθώς και οι ανταγωνιστές σαςμπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική ανταλλαγής μηνυμάτων που διατηρεί την αποτελεσματικότητα καθώς η εταιρεία σας συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Τα πρώτα στάδια για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας είναι όταν θα είστε πιο ευάλωτοι. Η ενημέρωση των ανθρώπων για τις δραστηριότητές σας από την αρχή θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε πέρα ​​από το στάδιο των ΜΜΕ. Βλέπουμε συνήθως τις επιχειρήσεις να αγωνίζονται με το επόμενο στάδιο ανάπτυξης και αυτό συνοδεύεται από φόβο για το άγνωστο από την πλευρά του επιχειρηματία που συντηρεί το πλοίο. Η σκέψη της επέκτασης και των νέων ευκαιριών παρουσιάζει και ευκαιρίες και ρίσκο, επομένως λίγη ανησυχία είναι απολύτως φυσικό.

Εκείνοι που αναλαμβάνουν ρίσκα στις επιχειρήσεις είναι εκείνοι που είναι πιο πιθανό να επιτύχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία, και η γνώση για την αναγνώριση του πότε αξίζει να αναληφθεί κάποιος κίνδυνος είναι αυτό που ξεχωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία.