Εστιάστε σε ορισμένα σημαντικά σημεία πριν επιλέξετε κουρτίνες εξωτερικού χώρου

Η υπαίθρια ζωή είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις αυτά τα χρόνια και κυρίως τροφοδοτείται από τον αυξανόμενο χρόνο που περνούν οι άνθρωποι στο σπίτι λόγω πανδημιών. Έτσι, οι άνθρωποι ήδη επενδύουν πολλά στις πέργκολες και τις περίτεχνες βεράντες. Αναβαθμίζουν τους εξωτερικούς τους χώρους μόνο και μόνο για να τους κάνουν να φαίνονται πιο άνετοι και φιλόξενοι ταυτόχρονα.

Όμως, δεν είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή να καθίσετε κάτω από τον καυτό ήλιο, ακόμα κι αν έχετε μια καλά διακοσμημένη βεράντα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χρειάζεστε κουρτίνες εξωτερικού χώρου για αλλαγή. Αυτές οι κουρτίνες θα σας βοηθήσουν να σας προστατέψουν από τις άμεσες ακτίνες UV, οι οποίες δεν είναι τόσο εξαιρετικές για το σώμα σας. Επιπλέον, το να κρεμάσετε αυτές τις κουρτίνες θα σας προσφέρει τη ζεστασιά και την ιδιωτικότητα που θέλετε στις ρυθμίσεις της υπαίθριας διαβίωσής σας. Έτσι, σημαίνει ότι μπορείτε να περάσετε ώρες έξω κρατώντας τους εισβολείς μακριά. Επομένως, φροντίστε να αποκτήσετε ένα για χρήση τώρα!

Περισσότερα για αυτές τις κουρτίνες:

Φροντίζετε πάντα να ελέγχετε το σημάδι αντοχής πριν αγοράσετε κουρτίνες εξωτερικού χώρου. Όπως καταλαβαίνετε από το ίδιο το όνομα, αυτές οι κουρτίνες χρησιμοποιούνται για να κρεμαστούν σε εξωτερικούς χώρους. Έτσι, το υλικό πρέπει να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εάν θέλετε οι κουρτίνες να ξεχωρίζουν για την αντοχή τους, καλύτερα να αρχίσετε να ελέγχετε για τέτοιες επιλογές τώρα.

Αυτές οι κουρτίνες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να αντέχουν την αυστηρότητα των στοιχείων χωρίς σχίσιμο, ξεθώριασμα ή ακόμη και χωρίς σημάδια σχηματισμού μούχλας.

Φροντίστε να αναζητήσετε τις κουρτίνες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο ύφασμα. Βοηθά στην απώθηση του νερού και των λεκέδων.

Ορισμένοι από τους άλλους τύπους σημειώνεται επίσης ότι είναι σταθεροί στην υπεριώδη ακτινοβολία. Βοηθά στη διατήρηση του χρώματος με την πάροδο του χρόνου.

Τώρα για την ανθεκτικότητα:

Τώρα για αυτήν την εξαιρετικά ανθεκτική εμφάνιση, οι κουρτίνες εξωτερικού χώρου διαθέτουν ως επί το πλείστον μια κεφαλή για την ενίσχυση των κρεμαστών γλωττίδων ή δακτυλίων. Αυτά τα προϊόντα είναι τόσο δυνατά που οι ισχυροί άνεμοι δεν θα μπορέσουν να τα παρασύρουν.

Προσπαθήστε να αναζητήσετε πιο βαριά υφάσματα ενώ ασχολείστε με τις κουρτίνες εξωτερικού χώρου. Αυτά τα υφάσματα είναι εδώ για να προσφέρουν την απόλυτη προστασία UV που χρειάζεστε. Όχι μόνο η προστασία, αλλά αυτές οι κουρτίνες θα κρατήσουν υπό έλεγχο τη θερμοκρασία για τη βεράντα ή το αίθριο μερικά από τα καλοκαιρινά απογεύματα του σπιτιού.

Αναζητήστε τις διάφανες κουρτίνες εξωτερικού χώρου:

Εάν δεν θέλετε να καλύψετε ολόκληρη την εξωτερική εμφάνιση, τότε οι διαφανείς και τραγανές κουρτίνες εξωτερικού χώρου μπορεί να κάνουν το κόλπο για εσάς. Θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια ανεμώδη παραλία αμέσως. Αυτές οι κουρτίνες θα προσφέρουν καλά την εξωτερική όψη και είναι πολύ ελαφριές σε βάρος. Παρόλο που το βάρος είναι αρκετά μικρό, οι κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν ανθεκτικό και αδιάβροχο ύφασμα για την κατασκευή αυτών των κομματιών κουρτίνας. Είναι επίσης φιλτράρισμα φωτός. Σημαίνει ότι θα έχετε τέλεια προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για όλες αυτές τις ηλιόλουστες μέρες έξω.

Επομένως, φροντίστε να εστιάσετε σε αυτά τα σημεία τώρα και να ταιριάξετε με τις καλύτερες κουρτίνες εξωτερικού χώρου που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Κάντε έρευνα στο Διαδίκτυο για μερικές από τις καλύτερες ανακαλύψεις εκεί έξω.

Προσαρμοσμένες κουρτίνες:

Τα στόρια παραθύρων κατά παραγγελία έχουν μεγαλύτερο αριθμό πλεονεκτημάτων από τα έτοιμα. Οι μετρήσεις τους μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με εκτιμήσεις παραθύρων, οι προσαρμοσμένες σανίδες τους είναι προσβάσιμες σε διαφορετικές επιλογές σχεδίου και μια ποικιλία υλικών μπορεί να αναμειχθεί και να συντονιστεί για να ταιριάζει σε διάφορους σκοπούς και εμφανίσεις.

Επιλέγοντας τις σωστές κουρτίνες εξωτερικού χώρου:

Τύποι:

Ακρυλικό: Ζωντανοί έντονοι τόνοι και ρίγες που αντιτίθενται στο θάμπωμα πέφτουν στις ακρυλικές υφές μια δελεαστική απόφαση για εξωτερικές κουρτίνες. Δυστυχώς, αυτές οι υφές θα αναπτύξουν γενικά μια στατική φόρτιση, επομένως δεν είναι η πιο ιδανική επιλογή στην περίπτωση που έχετε κατοικίδια.

Πολυεστέρας: Λιγότερο δαπανηρή από την ολεφίνη ή το ακρυλικό, ο πολυεστέρας διατίθεται σε απεριόριστες εκτυπώσεις και σκιάσεις. Είναι αγαπητό για το πλούσιο περιτύλιγμά του, ωστόσο μπορεί να θολώσει ή να λερωθεί στο άμεσο φως της ημέρας μετά από λίγο.

Βαμβάκι και καμβάς: Αυτά τα κανονικά νήματα είναι εξαιρετικά σπογγώδη και καθυστερούν να στεγνώσουν, επομένως δημιουργούν τακτικά σχήμα και συσσώρευση και οι σκιάσεις τους θολώνουν ή στραγγίζουν.