Κινήσεις σε μεγάλες ή μικρές αποστάσεις: Μπορούν να προσαρμοστούν;

Οι μικρές μετακινήσεις ή μετακομίσεις είναι πολύ πιο συνηθισμένες από ό,τι φαίνονται. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να πραγματοποιήσουν αυτό το είδος μεταφοράς με «άτυπο» τρόπο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλώς πιστεύουν ότι καμία μεταφορική εταιρεία δεν θα ενδιαφέρεται να κάνει μια μικρή μετακόμιση και επιλέγουν να το κάνουν μόνοι τους με τη βοήθεια φίλων ή οικογένειας.

Σε άλλες περιπτώσεις, απευθύνονται απευθείας σε μη επαγγελματίες που, στις περισσότερες περιπτώσεις, δραστηριοποιούνται στην παραοικονομία, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην αποστολή αποστολών από το ένα σημείο στο άλλο στην πόλη και που έχουν απλώς ένα φορτηγό και έναν φίλο ή αδερφό -Νόμος, που τους δίνει χέρι κατά καιρούς, αλλά στην πραγματικότητα τους λείπει η εμπειρία, δεν διαθέτουν επαρκές και ακριβές υλικό συσκευασίας για καλή εκτέλεση και χωρίς δυνατότητα προσφοράς κανενός είδους εγγύησης. Διπλό λάθος!

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξηγήσουμε γιατί και γιατί πρέπει πάντα να λειτουργείτε με τη μεγαλύτερη προσοχή μετακινούμενοι μεγάλων αποστάσεωνμεγάλες ή μικρές, για ιδιώτες ή εταιρείες.

Οι εταιρείες μετακόμισης προσπαθούν πάντα να καλύπτουν το μέγιστο των υπηρεσιών στον επιχειρηματικό μας τομέα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο διασφαλίζουμε μια συνεχή ροή εργασίας ώστε το εργατικό δυναμικό μας να είναι πλήρως απασχολημένο και έτσι να μπορούμε να διατηρήσουμε, ταυτόχρονα, την κερδοφορία της επιχείρησης και τη σταθερότητα της απασχόλησης. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούμε, συνεισφέρουμε την άμμο μας στην τοπική οικονομία και γι’ αυτό έχουμε μάθει να προσαρμόζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

Για τους λόγους που εξηγούνται, οι μικρές μετακινήσεις αποτελούν μέρος της ρουτίνας μας και τις αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή που θα χρησιμοποιούσαμε με μεγαλύτερες ιδιωτικές μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων. Για εμάς, μια μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, λίγα ή πολλά, ογκώδη ή όχι, αξίζει την ίδια μεταχείριση και τον ίδιο σεβασμό, γιατί γνωρίζουμε ότι η προσκόλληση που νιώθει ο ιδιοκτήτης τους απέναντί ​​τους απλά δεν μπορεί να μετρηθεί ή να εκτιμηθεί.

Υπηρεσίες Αποδεκτές από Μετακομίσεις

Η μεταφορά χαλαρών αντικειμένων, μετακομίσεις χωρίς μεταφορά (μέσα στο ίδιο αγρόκτημα ή αστικοποίηση), μετακίνηση επίπλων μέσα σε ένα σπίτι (ίσως με πολλούς ορόφους) … Όλες αυτές οι πτυχές που θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στην έννοια των “μικρών μετακομίσεων” είναι επί του παρόντος υπηρεσίες που παρέχουμε συνεχώς στους χρήστες που το ζητούν. Συχνά πρέπει να στείλουμε μόνο μια μικρή ομάδα εργαζομένων και γνωρίζουμε ότι η μικρή υπηρεσία μας καλύπτει ανάγκες που οι χρήστες θεωρούν πολύ μεγάλες για αυτούς.

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και δεν υπάρχει τίποτα από το να έχετε γνώση όλων αυτών που πρέπει να αποκλείσετε, την επόμενη φορά που έρχεται στο μυαλό η ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από μη επαγγελματίες για να οργανώσετε μια μικρή μετακόμιση.

Οι κίνδυνοι για τον εαυτό σας και για όσους σας βοηθούν με τη μετακίνηση των επίπλων μπορεί να είναι ανυπολόγιστοι: από σωματικούς τραυματισμούς και ατυχήματα, στη χειρότερη περίπτωση, έως ζημιές και θραύση στα αντικείμενα που μεταφέρονται, για να μην αναφέρουμε την ευθύνη έναντι τρίτων και πιθανότητα πρόκλησης ζημιών σε σκάλες, ανελκυστήρες και άλλους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, δημόσιου χώρου κ.λπ.

Σε περίπτωση πρόσληψης μεταφορέων μεγάλων αποστάσεων ή μικρών αποστάσεων, είναι ακόμη πιο τρομακτικά: απώλεια, κλοπή, ζημιά και σπάσιμο, πρόστιμα. Τίποτα από αυτά δεν θα καλύπτεται από ασφάλιση που δεν υπάρχει. Θα αφήνατε πραγματικά τα αντικείμενά σας σε περίεργα χέρια και χωρίς καμία εγγύηση;

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μικρές κινήσεις;

Ίσως έχετε τη σύσταση ενός φίλου, συγγενή ή γείτονα σχετικά με μια συγκεκριμένη εταιρεία που τους παρείχε καλές υπηρεσίες. Ίσως δεν έχετε αυτή την προσωπική σύσταση και αναγκάζεστε να αναζητήσετε αξιολογήσεις στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε παράγοντες εμπιστοσύνης στην ιστοσελίδα των εταιρειών του κλάδου, όπως η διαφάνεια, η συμμετοχή σε κλαδικές ενώσεις, η διαθεσιμότητα καλής ασφάλισης με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου κ.λπ.