Πώς να τραβήξετε καλύτερες selfies: Τα πράγματα που πρέπει και τα μη που πρέπει να ακολουθήσετε

Κάθε μέρα, 92 εκατ βγαίνουν selfies! Όταν δεν μπορείς να βάλεις τα δικά σου, μπορεί να νιώθεις ότι παίρνεις τα μισά από αυτά τα στατιστικά. Κουμπώνεις και κουμπώνεις, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις σωστά.

Όλοι αξίζουν να έχουν ωραίες φωτογραφίες για να βάζουν στα προφίλ τους, γι’ αυτό μην τα παρατάτε ακόμα. Εσύ μπορώ βγάλε καλές selfies. απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις σωστές τεχνικές!

Αν θέλετε να βγάλετε καλύτερες selfies, τότε διαβάστε. Θα σας δείξουμε όλα τα πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει να ακολουθήσετε!

Κάντε: Δοκιμάστε διαφορετικές γωνίες

Εάν είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε το Myspace, τότε ίσως θυμηθείτε κάτι που ονομάζεται “Γωνία Myspace”. Εδώ στρέφετε την κάμερα ψηλά από πάνω σας σε ακραία γωνία. Έκανε κάθε άνθρωπο να φαίνεται καλός, ό,τι κι αν γίνει!

Τώρα, δεν σας προτείνουμε να καταφύγετε στη γωνία του Myspace, αλλά θα πρέπει να πειραματιστείτε ακόμα. Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα ενώ κινείστε. Ίσως ανακαλύψετε την καλύτερη οπτική γωνία σας!

Don’t: Duck Face

Duck faces είναι τόσο 2005? θα βγεις ραντεβού με τον εαυτό σου αν μαζέψεις. Επιπλέον, αυτή η πόζα δεν κάνει τη χάρη σε κανέναν.

Οπότε, αφήστε τα duck faces και πόζαρε φυσικά.

Μην: Χρησιμοποιήστε Flash

Το φλας είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν τραβάτε μια φωτογραφία του εαυτού σας, ειδικά αν χρησιμοποιείτε καθρέφτη. Θα ξεπλυθείτε και θα τονιστούν όλα τα χειρότερα χαρακτηριστικά σας.

Αντ ‘αυτού, βρείτε καλό φωτισμό. Ο φυσικός φωτισμός προτιμάται καθώς είναι απαλός και θα αιχμαλωτίσει όλη την ομορφιά σας χωρίς σκληρότητα.

Κάνετε: Ελέγξτε το φόντο

Μπορεί να τραβήξετε μια υπέροχη φωτογραφία, αλλά μετά θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν σκουπίδια παντού στο φόντο. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό αν έχετε δημοσιεύσει την εικόνα και το μόνο που μπορούν να σχολιάσουν οι άνθρωποι είναι οι σωροί σας από ρούχα ή σκουπίδια!

Φροντίστε να καθαρίσετε την περιοχή πριν ξεκινήσετε να τραβάτε φωτογραφίες, καθώς αυτό θα σας δημιουργήσει λιγότερο πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εστιάσετε στο να βγάλετε μερικές όμορφες selfies.

Κάνετε: Δράστε Φυσικά

Όταν πιέζετε τις πόζες σας, οι εικόνες που προκύπτουν μπορεί να φαίνονται αφύσικες, ειδικά το χαμόγελό σας.

Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον σας ως στηρίγματα και σκεφτείτε διάφορα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ή προσποιηθείτε ότι κάνετε μια ωραία συζήτηση με τον αγαπημένο σας.

Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε με τουλάχιστον μία όπου θα φαίνεστε αξιολάτρευτη και το πιο σημαντικό, φυσική!

Κάνετε: Εκτελέστε κάποια επεξεργασία φωτογραφιών

Ακόμα κι αν έχετε μάθει πώς να τραβάτε μια καλή φωτογραφία του εαυτού σας, μπορείτε πάντα να τα πηγαίνετε καλύτερα με λίγη επεξεργασία φωτογραφιών!

Τι είναι η επεξεργασία φωτογραφιών? Προσαρμόζει τις φωτογραφίες σας ώστε να φαίνονται τέλεια.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι αν βγάζετε selfies σε smartphone, υπάρχουν μερικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακριβώς εκεί. Είτε πρόκειται για ρύθμιση του φωτισμού είτε για τοποθέτηση φίλτρου, η επεξεργασία φωτογραφιών θα μεταφέρει τις εικόνες σας από το καλό στο εξαιρετικό!

Τραβήξτε καλύτερες selfies με τις συμβουλές μας

Τώρα μπορείτε να τραβάτε καλύτερες selfies χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που σας παρέχουμε. Σε ελάχιστο χρόνο, θα είστε επαγγελματίας των selfie και θα έχετε φανταστικές φωτογραφίες για να χρησιμοποιήσετε για τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Αν σας άρεσε να μαθαίνετε πώς να βγάζετε καλύτερες selfies, τότε βρείτε πιο χρήσιμες συμβουλές ζωής περιηγώντας τη σελίδα του ιστολογίου μας!