Πώς να φτιάξετε εκπληκτικές φωτογραφικές προσκλήσεις αποφοίτησης

Το πάρτι αποφοίτησής σας πλησιάζει, ξέρετε πού θα είναι η γιορτή και πόσα άτομα θα καλέσετε, αλλά δεν έχετε στείλει ακόμα τις προσκλήσεις. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που σχεδιάζουν και τυπώνουν προσκλήσεις, ωστόσο, αν θέλετε να τους δώσετε την πινελιά σας, μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι εκτός από το να δείχνετε ωραία, δεν θα ξοδέψετε τόσα χρήματα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να μπορείτε να κάνετε μερικές καταπληκτικές προσκλήσεις.

ΛΗΨΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ONLINE

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε εξατομικευμένες προσκλήσεις είναι η λήψη ενός προτύπου από έναν εξειδικευμένο ιστότοπο. Μπορείτε να βρείτε πρότυπα με προκαθορισμένη σχεδίαση όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τις πληροφορίες αποφοίτησής σας πριν τις εκτυπώσετε. Υπάρχουν επίσης ιστότοποι με προσαρμόσιμα πρότυπα, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ένα προκαθορισμένο πρότυπο και να το τροποποιήσετε βάζοντας τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και τις εικόνες που θέλετε.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Αν δεν βρείτε πρότυπα που σας αρέσουν και είστε παθιασμένοι με τη δημιουργία των σχεδίων σας, μπορείτε να φτιάξετε κάρτες αποφοίτησης χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας εικόνας όπως το Photoshop, το Illustrator, το InDesign κ.λπ. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε αυτά τα προγράμματα, οι περισσότεροι υπολογιστές διαθέτουν προγράμματα επεξεργασίας εικόνων που θα σας δώσουν τα βασικά εργαλεία για να σχεδιάσετε τις προσκλήσεις σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και τα σχέδια που σας αρέσουν περισσότερο.

ΚΑΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ

Αν θέλετε να κάνετε κάτι πολύ πιο εξατομικευμένο και έχετε πολλή δημιουργικότητα και δεξιοτεχνία για χειρωνακτική εργασία, μπορείτε να φτιάξετε τις προσκλήσεις στο χέρι μόνοι σας. Το DIY (Do it yourself / Do it yourself) είναι μια πολύ δημοφιλής τάση και στο Διαδίκτυο, θα βρείτε πολλά ωραία δείγματα αυτού του είδους προσκλητηρίων. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα παραδείγματα ως βάση ή να δημιουργήσετε το σχέδιό σας. Βρείτε ποιοτικά υλικά και πιάστε δουλειά.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Είτε θέλετε να κάνετε προσκλήσεις με ένα πρόγραμμα υπολογιστή είτε με τα χέρια σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές Ανακοινώσεις αποφοίτησης κολεγίου 2020:

– Όταν σχεδιάζετε τις προσκλήσεις για την αποφοίτησή σας, βεβαιωθείτε ότι η επιστολή είναι ευανάγνωστη. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία και την ώρα, το είδος των ρούχων που θα φορέσετε (επίσημο, casual ή μισή ετικέτα) και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου θα γίνει το πάρτι. Εάν είναι δύσκολο να το βρείτε, σκεφτείτε να προσθέσετε ένα σκίτσο με οδηγίες, το πιο σημαντικό πράγμα σε μια πρόσκληση είναι ότι όλα είναι ξεκάθαρα στους παρευρισκόμενους.

– Αν πρόκειται να εκτυπώσετε τις προσκλήσεις στο σπίτι, προμηθευτείτε το κατάλληλο χαρτί για να κάνετε τις έγχρωμες εκτυπώσεις και στην περίπτωση των προτύπων, θυμηθείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στη σελίδα.

– Για χειροτεχνίες καλό είναι να τις κάνετε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα ή να πάρετε μια παρέα φίλων να σας βοηθήσουν να τις φτιάξετε αφού είναι μια δουλειά που θέλει πολύ υπομονή και χρόνο για να βγουν καλά.

– Εάν δεν ξέρετε τι σχέδια να βάλετε, μπορείτε πάντα να πάτε στην ασπίδα του σχολείου σας ή να βάλετε εικόνες που παραπέμπουν στην αποφοίτηση και να επινοήσετε ένα σχέδιο από αυτές.

Πότε να στείλετε

Μια ειδοποίηση αποφοίτησης αποστέλλεται περίπου έξι εβδομάδες πριν από την αποφοίτηση. Αυτό διαθέτει αρκετά για όσους βρίσκονται εκτός πόλης για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για να κάνουν ταξιδιωτικά σχέδια. Η τυπική επίσημη αλληλογραφία σύμφωνα με τους κανόνες εθιμοτυπίας αντιστοιχεί επίσης στην περίοδο. Εάν η ανακοίνωση είναι γενική και δεν υποδεικνύει συγκεκριμένη ώρα ή δεν γίνεται κατανοητή ως πρόσκληση, τότε η ανακοίνωση μπορεί να σταλεί τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πριν από την εκδήλωση.

Σε ποιον να το στείλω

Η ανακοίνωση αποστέλλεται σε όλους όσοι είναι προσκεκλημένοι στην τελετή αποφοίτησης, καθώς και σε όσους φίλους και συγγενείς δεν είναι. Δεδομένου ότι οι απόφοιτοι λαμβάνουν συχνά μόνο έναν καθορισμένο αριθμό θέσεων για την τελετή, δεν θα ήθελαν όλοι να προσκαλέσουν μπορεί να συμπεριληφθούν. Με την αποστολή της ανακοίνωσης, κρατάτε ακόμα τα αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν παρευρίσκονται στην τελετή να συμμετέχουν στο ορόσημο. Η ανακοίνωση ενημερώνει όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους ότι τα σκεφτόσασταν και το ρόλο τους στη ζωή του πτυχιούχου.

Να στέιλω

Η ανακοίνωση αποφοίτησης αναμεταδίδει στον παραλήπτη τη φύση της εκδήλωσης, η οποία στην περίπτωση αυτή είναι η αποφοίτηση είτε από το γυμνάσιο είτε από το κολέγιο και το όνομα και την τοποθεσία του σχολείου από το οποίο αποφοιτούν. Συμπεριλάβετε την ημερομηνία και την ώρα της εκδήλωσης. Εάν ο μαθητής έλαβε τιμητικές διακρίσεις από το σχολείο, αυτό μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στην πρόσκληση.

Δώρα

Καθώς όλοι όσοι δεν λαμβάνουν την ειδοποίηση αποφοίτησης της τελετής προσκλήθηκαν επίσης, είναι διακριτικό να αναφερθούμε στα δώρα που πολλοί μπορεί να αισθάνονται υποχρεωμένοι να στείλουν. Δεδομένου ότι όσοι δεν προσκαλούνται στην αποφοίτηση δεν απαιτείται να στείλουν δώρο, κάντε το ξεκάθαρο στους παραλήπτες για να αποφύγετε τη σύγχυση. Ένα απλό «χωρίς δώρο παρακαλώ» που προστίθεται στο κάτω μέρος της διαφήμισης επιτυγχάνει αυτόν τον σκοπό.