Σας έχουν αρνηθεί αξίωση κοινωνικής ασφάλισης; Πάρε αμέσως δικηγόρο

Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι αξιώσεις κοινωνικής ασφάλισης αποτελούν πηγή πονοκεφάλου λόγω των διαδικασιών που εμπλέκονται. Η διαδικασία, από την υποβολή αξίωσης έως τη χορήγηση της μπορεί να είναι οδυνηρή. Γι’ αυτό θα χρειαστείτε έναν δικηγόρο κοινωνικής ασφάλισης κοντά μου για να επιταχύνει τη διαδικασία για εσάς.

Με έναν δικηγόρο που θα κάνει έφεση για την απόρριψη της κοινωνικής σας αξίωσης, θα εξοικονομήσετε χρόνο και την ατίμωση του γραφειοκρατικού πρωτοκόλλου στο γραφείο κοινωνικής ασφάλισης. Ωστόσο, τι χρειάζεται για να αποκτήσετε τον καλύτερο δικηγόρο; Δείτε πώς διασφαλίζετε ότι θα έχετε την αξία για τα χρήματά σας!

Σας έχουν αρνηθεί αξίωση κοινωνικής ασφάλισης; Πάρε αμέσως δικηγόρο.
Σας έχουν αρνηθεί αξίωση κοινωνικής ασφάλισης; Πάρε αμέσως δικηγόρο.

Ψάξτε για εμπειρία

Να είστε σίγουροι ότι δικηγόροι κοινωνικής ασφάλισης κοντά μου έχετε εμπειρία σε περιπτώσεις όπως η δική σας. Εάν δεν το κάνουν, μπορεί να μην είναι σε θέση να κερδίσουν την υπόθεσή σας για εσάς. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ψάξετε είναι εάν έχουν εμπειρία ή όχι με κερδοφόρες αξιώσεις στο δικαστήριο. Ένας έμπειρος δικηγόρος θα χειριστεί τυχόν αντιρρήσεις του δικαστή και θα φροντίσει ώστε η υπόθεσή σας να κερδηθεί αποτελεσματικά. Όταν λαμβάνετε τον δικηγόρο σας για την αξίωση κοινωνικής ασφάλισης, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρείτε κάποιον που έχει αποδεδειγμένο ιστορικό κερδών υποθέσεων όπως η δική σας. Αν είχαν προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιες περιπτώσεις, θα είναι εύκολο για αυτούς να κερδίσουν τη δική σας. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να έχουμε εμπιστοσύνη ότι ο δικαστής θα αποφανθεί υπέρ τους.

Αξιολογήστε το κόστος

Το κόστος είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη πότε επιλέγοντας ο δικηγόρος σας για την αξίωση κοινωνικής ασφάλισης. Εάν κοστίζει πάρα πολύ, θα καταλήξετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει με λιγότερα χρήματα. Η ιδανική αμοιβή για αυτό το είδος δικηγόρου κοινωνικής ασφάλισης κοντά μου θα πρέπει να είναι περίπου $150 έως $400 την ώρα.

Αναζητήστε πιστώσεις εργασίας

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αναπηρία Κοινωνικής Ασφάλισης οφέλη, ένα άτομο πρέπει να έχει κερδίσει πιστώσεις εργασίας κατά τα έτη εργασίας του. Το ποσό των πιστώσεων που απαιτούνται για τους δικηγόρους κοινωνικής ασφάλισης κοντά μου ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία του ατόμου τη στιγμή της αίτησης και το είδος της εργασίας που εκτελείται. Γενικά, τα άτομα χρειάζονται 40 πιστωτικές μονάδες, εκ των οποίων οι 20 πρέπει να έχουν κερδίσει τα τελευταία δέκα χρόνια, για να υποβάλουν αίτηση. Ένα άτομο πρέπει να είναι ανίκανο να εκτελέσει οποιαδήποτε σημαντική κερδοφόρα δραστηριότητα λόγω μιας ιατρικά προσδιορισμένης σωματικής ή πνευματικής αναπηρίας που αναμένεται να διαρκέσει για 12 μήνες ή να καταλήξει σε θάνατο.

Αξιολογήστε την αξιοπιστία.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να υποβάλουν τις αξιώσεις κοινωνικής ασφάλισής τους προσωπικά. Ίσως αισθάνεστε ότι οι δικηγόροι δεν είναι απαραίτητοι. Ωστόσο, η πρόσληψη ενός έμπειρου δικηγόρου αναπηρίας κοινωνικής ασφάλισης θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτοί οι επαγγελματίες θα αξιολογήσουν την περίπτωσή σας και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την υπόθεσή σας ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν το πιο αξιόπιστο και φιλικό προσωπικό που ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Η δυνατότητα προσφυγής

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες περιπτώσεις αποτυγχάνουν στην πρώτη περίπτωση. Οι λόγοι για αυτό είναι ξεκάθαροι σε κάθε δικηγόρο κοινωνικής ασφάλισης κοντά μου. Η υπόθεσή σας θα διεκπεραιωθεί γρήγορα για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε το πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα. Θα λάβετε άμεση επικοινωνία για την υπόθεσή σας. Η εταιρεία θα εργαστεί ακούραστα για την περίπτωσή σας για να διασφαλίσει ότι έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να λάβετε επιδόματα αναπηρίας.

συμπέρασμα

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί μια αξίωση κοινωνικής ασφάλισης, λάβετε έναν δικηγόρο κοινωνικής ασφάλισης κοντά σας σήμερα!