Τι είναι το lip flip με μπότοξ;

Οι ενέσεις Botox είναι ευρέως δημοφιλείς στη βιομηχανία καλλυντικών για διάφορους σκοπούς. Τόσο οι ιατροί όσο και οι αισθητικοί μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι αυτό το προϊόν είναι απίστευτα ωφέλιμο και βοηθά σε διαφορετικά προβλήματα. Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να το χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς τους και απαιτείται επιβεβαίωση από γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Μια διαδικασία για την οποία δεν μιλούν τόσοι πολλοί ασθενείς είναι η ανατροπή των χειλιών του άνω χείλους. Συχνά συγχέεται με τα δερματικά πληρωτικά γιατί μερικές φορές η ενίσχυση των χειλιών είναι αποτέλεσμα αυτής της αισθητικής θεραπείας. Ωστόσο, ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη θεραπεία για όσους θα ήθελαν να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία. Διαβάστε τώρα και γίνετε ειδικός στον τομέα της αισθητικής ιατρικής!

Σημαντικές πληροφορίες για τη διαδικασία χειλιών με μπότοξ

Το Botox είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα της αισθητικής ομορφιάς για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης στους ανθρώπους. Καθώς είναι μυοχαλαρωτικό, είναι σε θέση να εξαλείψει τις δυναμικές ρυτίδες (που συνήθως εμφανίζονται πρώτες) σταματώντας τις συσπάσεις στην περιοχή στόχο. Έτσι, αυτό το ενέσιμο θεωρείται απίστευτα χρήσιμο για τις γραμμές του συνοφρυώματος, τα πόδια της χήνας, τις γραμμές χαμόγελου κ.λπ. Στην ιατρική, χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση ασθενειών που σχετίζονται με συσπάσεις μυών και νεύρων, όπως χρόνιες ημικρανίες και σπασμοί αυχένα, αυχενική δυστονία, σύνδρομο υπερδραστήριας κύστης και ούτω καθεξής.

Είναι δυνατό μόνο να αγοράστε μπότοξ εάν ένα άτομο είναι αδειούχος ιατρός. Εάν είστε ερασιτέχνης, μπορείτε να προκαλέσετε σημαντική βλάβη σε ένα άτομο που χρειάζεται θεραπεία με τοξίνη αλλαντίασης.

Τα κραγιόν χειλιών επιλέγονται κυρίως για όσους υποφέρουν από πρόβλημα ουλικού χαμόγελου. Μετά τη χορήγηση του διαλύματος, οι μύες του άνω χείλους χαλαρώνουν και «ξετυλίγονται», ώστε ένα άτομο να μπορεί να απολαμβάνει ανεπαίσθητη ενίσχυση σε αυτήν την περιοχή. Στην επόμενη παράγραφο, θα μιλήσουμε περισσότερο για τις αποχρώσεις αυτής της θεραπείας.

Πού να κάνετε την ένεση Botox για τα χείλη;

Διαδικασία Botox με αναστροφή χειλιών είναι μια διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από έναν εκπαιδευμένο ειδικό που είναι ικανός να διεξάγει τέτοιες θεραπείες. Πριν από την ενέσιμη χορήγηση, μια ζώνη στόχος πρέπει να καθαριστεί και να καθαριστεί, ενώ χρησιμοποιείται και αντισηπτικό για να απαλλαγούμε από κάθε βρωμιά και επιβλαβή βακτήρια. Μερικές φορές, εφαρμόζεται επίσης ένα τοπικό αναισθητικό για την εξάλειψη κάθε πιθανής ενόχλησης που προκαλείται από την παρακέντηση της βελόνας ή τη χορήγηση του προϊόντος.

Συνήθως, 4-6 μονάδες Botox πρέπει να χορηγηθούν στην περιοχή του τόξου του έρωτα, ακριβώς πάνω από το άνω χείλος, καθώς και κοντά στις γωνίες του στόματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι μύες του orbicularis oris χαλαρώνουν και το άτομο μπορεί να παρατηρήσει αύξηση του άνω χείλους, καθώς και καλύτερο σχήμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το μπότοξ και τα πληρωτικά προσώπου έχουν εντελώς διαφορετικές συνθέσεις και αρχές λειτουργίας, επομένως οι τοξίνες αλλαντίασης δεν είναι ίδιες με τα πληρωτικά χειλιών.

Ποιος δεν μπορεί να δοκιμάσει τη θεραπεία;

Παρόλο που το Botox είναι ένα ασφαλές ενέσιμο, εξακολουθούν να υπάρχουν αντενδείξεις για αυτό (όπως για όλα τα φάρμακα στον τομέα της αισθητικής ομορφιάς). Για να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλο για έναν ασθενή, ένας γιατρός θα πρέπει να συζητήσει τους ακόλουθους περιορισμούς με έναν ασθενή:

  • Παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε οποιοδήποτε συστατικό του διαλύματος.
  • Δερματική βλάβη, ερεθισμός, φλεγμονή ή άλλα ατυχή προβλήματα στην περιοχή της ένεσης.
  • Συνταγογραφούμενα φάρμακα που δεν είναι συμβατά με τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη.
  • Η παρουσία ενέσιμου πληρωτικού στο σημείο στόχο.
  • Περίοδος εγκυμοσύνης ή γαλουχίας στις γυναίκες.

Είναι σημαντικό να συζητήσετε το σχέδιο θεραπείας με έναν ειδικό, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το Botox θα μπορέσει να επιτύχει τους αισθητικούς του στόχους χωρίς να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα (δυνητικά επικίνδυνο για την ευημερία του ατόμου). Η μετέπειτα φροντίδα μετά την ένεση δεν θα πρέπει επίσης να αγνοηθεί, προκειμένου να γίνει η διαδικασία ανάρρωσης πολύ πιο γρήγορη και γενικά ευκολότερη.

Botox lip flip εναντίον filler

Για όσους εξακολουθούν να μπερδεύουν μια καλλυντική διαδικασία lip filler και botulinum toxin lip flip, ετοιμάσαμε αυτήν την απλή λίστα με τις κύριες ανομοιότητες. Με τη βοήθειά του, δεν θα τα ανακατέψετε ποτέ ξανά:

  • Η θεραπεία χειλιών με μπότοξ μπορεί να διαρκέσει για περίπου έξι εβδομάδες το πολύ. Το δερματικό πληρωτικό παραμένει ενεργό για έως και ένα χρόνο.
  • Το lip flip είναι απίστευτα αποτελεσματικό για να λύσει το πρόβλημα του ουλώδους χαμόγελου και τα fillers δεν θα το αντιμετωπίσουν ποτέ.
  • Ενώ τα δερματικά πληρωτικά στην πραγματικότητα μπορούν να κάνουν πιο γεμάτα χείλη, το Botox δημιουργεί μόνο μια ψευδαίσθηση.
  • Το Botox περιλαμβάνει τοξίνη αλλαντίασης στη βάση του και τα περισσότερα πληρωτικά βασίζονται στο υαλουρονικό οξύ.

Και αυτές είναι μόνο μερικές βασικές διαφορές. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όλοι – αυτά τα δύο προϊόντα δεν είναι παρόμοια και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν το ένα το άλλο.

Η κατώτατη γραμμή

Το botox lip flip είναι μια δημοφιλής διαδικασία που συχνά συγχέεται με την αύξηση των χειλιών με δερματικό υλικό πλήρωσης. Ωστόσο, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Ο κύριος σκοπός αυτής της θεραπείας είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ενός κυρτωμένου άνω χείλους χαλαρώνοντας τους μύες από πάνω του. Ας ελπίσουμε ότι τώρα καταλαβαίνετε όλες τις αποχρώσεις αυτής της αισθητικής ένεσης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε!