Τι είναι το Small Baker’s Rack – και είναι κατάλληλο για μένα;

Ακριβώς επειδή το σπίτι σας είναι μικρό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια κομψή, λειτουργική σχάρα αρτοποιίας. Αυτά τα ράφια είναι ιδανικά για μικρότερους χώρους και διατίθενται σε διάφορα στυλ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είτε ψάχνετε για ένα παραδοσιακό ράφι με κύλινδρο και ράφια αποθήκευσης, είτε κάτι πιο μοντέρνο με κομψό φινίρισμα και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης κρασιού, υπάρχει κάτι για όλους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν α μικρή σχάρα αρτοποιίας είναι κατάλληλο για εσάς.

Ποιο είναι το άλλο όνομα για το ράφι ενός αρτοποιού;

Τα ράφια Baker’s είναι κοινά στις κουζίνες και στις εισόδους. Ωστόσο, το «ράφι του αρτοποιού» δεν είναι το μόνο όνομα που θα ακούσετε να τους αποκαλούν.

Αποδεικνύεται ότι τα ράφια του αρτοποιού είναι τεχνικά μόνο τα ράφια του αρτοποιού όταν βρίσκονται στην κουζίνα! Εάν βρίσκονται οπουδήποτε αλλού, αυτό το έπιπλο ονομάζεται étagère. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη εκτός από την κουζίνα, όπως στο φουαγιέ, στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει κλειδιά και ταχυδρομικούς κάδους στην είσοδο ή πετσέτες και σαπούνια στο μπάνιο. Διαβάστε περισσότερα για τα Ντουλάπια Κουζίνας για το Σπίτι – Βρείτε τα Κατάλληλα

Οι οποίοι γνώριζαν!

Πόσο ψηλά είναι τα ράφια Bakers;

Τα ράφια αρτοποιών ποικίλλουν σε μέγεθος και σχήμα.

Ωστόσο, τα περισσότερα είναι περίπου έξι πόδια ψηλά και ένα ή δύο πόδια πλάτος. Φυσικά, υπάρχουν και πολλές μικρές σχάρες αρτοποιίας στην αγορά – απλά πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για τις διαστάσεις του χώρου σας καθώς αρχίζετε να αναζητάτε την τέλεια εφαρμογή.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα ράφι Bakers

Όταν ψωνίζετε για ράφι αρτοποιίας, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλετε να έχετε υπόψη σας. Πρώτον, να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σχημάτων ψησίματος. Ορισμένα τυπικά ράφια προορίζονται για τοποθέτηση σε τοίχο, ενώ άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εστιακό σημείο ή για να μετατρέψουν έναν αχρησιμοποίητο χώρο σε χρήσιμο χώρο εργασίας.

Η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας καθώς ψωνίζετε είναι η εξής – σε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα του αρτοποιού; Τα περισσότερα έχουν πολλά ανοιχτά ράφια αποθήκευσης, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση συσκευών όπως τοστιέρες ή μπλέντερ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ράφια που έχουν ειδικές θήκες, όπως ράφια από stemware, θήκες για μπουκάλια κρασιού ή ακόμα και κλειστά ντουλάπια. Μερικοί έχουν ακόμη και αφαιρούμενους δίσκους σερβιρίσματος!

Όποια και αν είναι η περίπτωση, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσδιορίσετε όταν ψάχνετε για μια σχάρα αρτοποιού είναι αν θα ταιριάζει στον χώρο που έχετε. Φροντίστε να κάνετε ακριβείς μετρήσεις των διαστάσεων του χώρου πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας. Ενώ τα περισσότερα ράφια αρτοποιών έχουν ύψος περίπου έξι πόδια και πλάτος δύο πόδια, είναι δυνατό να βρείτε συμπαγείς μονάδες που έχουν μικρότερο από το μισό αυτού του μεγέθους. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε!

Οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ράφια Bakers;

Οι σχάρες του Baker χρησιμοποιήθηκαν ιστορικά για να τυλίγουν τη ζύμη και να αποθηκεύουν εργαλεία ψησίματος όπως ζάχαρη και αλεύρι. Αν και δεν χρησιμοποιούνται τόσο πολύ για αυτούς τους σκοπούς σήμερα, εξακολουθούν να είναι κοινά σε πολλά σπίτια.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια σχάρα αρτοποιίας που να είναι μικρή και να χωράει σε στενό σημείο, φροντίστε να μετρήσετε την περιοχή που θέλετε να την τοποθετήσετε πριν την αγοράσετε. Επίσης, λάβετε υπόψη πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε και τι είδους υλικά προτιμάτε. Έχοντας υπόψη όλα αυτά, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το κατάλληλο ράφι για κάθε χώρο.