Τύποι υπηρεσιών για υδραυλικό HONGDA

Μαζί με το άρθρο, θα δούμε ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία που τοποθετούνται στα υδραυλικά; Υπάρχουν πολλά καλύτερα εργαλεία που κάνουν τις υπηρεσίες υδραυλικών τις καλύτερες. Κυρίως, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996. Και το όνομα της εταιρείας είναι Yuhuan ΧΟΝΓΚΤΑ Η Plumbing Equipment Co. Ltd., η οποία βρίσκεται στην πόλη Chumen, στην πόλη Yuhuan, στην επαρχία Zhejiang, βρίσκεται στην ανατολική ακτογραμμή της Κίνας.

Ο οργανισμός παραδίδει μια μεγάλη γκάμα από μεταλλικές βαλβίδες, μεταλλικές μπάλες, εξάρτημα μεταλλικών γραμμών και μεταλλικό στρόφιγγα. Ο οργανισμός καλύπτει μια έκταση 6.700 τετραγωνικών μέτρων και έχει 150 εκπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων 30 εξειδικευμένων διοικητικών σχολών διαφόρων ειδών. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο του οργανισμού είναι 4 εκατομμύρια, και το ετήσιο αποτέλεσμα είναι 70 εκατομμύρια γιουάν.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τύποι υπηρεσιών HONDGA;

Γενικά, το HONGDA παρέχει τον καλύτερο τύπο υπηρεσιών για τοποθέτηση μεταλλικών γραμμών, μεταλλική ράβδο και πολλά άλλα πράγματα. Περιλαμβάνει επίσης τα εξαρτήματα, τις ορειχάλκινες βαλβίδες και πολλές στρόφιγγες. Εδώ, βλέπουμε όλα τα είδη αναλυτικά και ποια είναι τα καλύτερα πλεονεκτήματα του.

Στρόφιγγα για βρεφονηπιακούς σταθμούς και πλυντήρια ρούχων της HONGDA με την επιχρωμιωμένη, επιψευδαργυρωμένη ή επινικελωμένη επιφάνεια. Η μεταλλική μας στρόφιγγα είναι προσβάσιμη σε διάφορα σχέδια όπως λαβή που κλειδώνει, λαβή από χάλυβα, λαβή αλουμινίου κ.λπ. Και διατίθεται στα καλύτερα μεγέθη, π.χ., 1/2″, 3/4″ και 1″.

Το μπουκάλι μας τονίζει ένα διπλό πλαίσιο σφράγισης που επιτρέπει το ρεύμα προς οποιοδήποτε μονοπάτι και χρησιμοποιείται ευρέως σε σκελετούς νερού, πετρελαίου και αερίου. Είμαστε εξαιρετικοί στο να φτιάχνουμε OEM tucker taps για πελάτες από παντού. Επιπλέον, ταξινομείται σε διάφορα μέρη όπως:

  • Μπρούτζινος μπρούτζος πλυντηρίου ρούχων:

Το ορειχάλκινο πλυντήριο ρούχων HONGDA διατίθεται σε μεγέθη 1/2″, 3/4″. Έχει επιφάνεια περίπου επινικελωμένη με επιφάνεια αλουμινίου και χάλυβα. Και η θερμοκρασία λειτουργίας του κυμαίνεται από 20 βαθμούς Κελσίου έως 120 βαθμούς Κελσίου.

Το ορειχάλκινο HONGDA που κλειδώνει θεωρείται το καλύτερο για συστήματα σωληνώσεων νερού, πόσιμου νερού, κατοικιών κήπων, κ.λπ. Το κύριο μέγεθος του κουφώματος είναι διαφορετικών μεγεθών, δηλαδή, 1/2″, 3/4″, 1″. Το σώμα αυτού του στρόφιγγας είναι κατασκευασμένο από επινικελωμένο ορείχαλκο. Και έχει μια λαβή από ατσάλι. Η πίεση λειτουργίας του είναι PN16.

Με 26 χρόνια ενασχόλησης ως κατασκευαστής μεταλλικών βαλβίδων, η Yuhuan Hongda έχει προωθήσει μια σειρά δημιουργίας συνολικών ειδών βαλβίδων που παράγει ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών σφαιρικών βαλβίδων. Και μεταλλική σφαιρική βαλβίδα μείωσης κλίμακας, μεταλλική βαλβίδα πόρτας, μεταλλική βαλβίδα σημείου, μεταλλική βαλβίδα αντεπιστροφής, μεταλλική βαλβίδα διακοπής, μεταλλική βαλβίδα πλωτήρα, κ.λπ. Διαβάστε περισσότερα για Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστήματα σύγχρονης γρύλου.

Τα προϊόντα μας έχουν ουσιαστικά περάσει την επιβεβαίωση CE και το πιστοποιητικό ACS και τα προϊόντα μας αποστέλλονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και διάφορα έθνη. Επιπλέον, επαινείται συλλογικά από πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

  • OEM ορειχάλκινη βαλβίδα πύλης που κλειδώνει:

Οι ορειχάλκινες βαλβίδες πύλης OEM με δυνατότητα κλειδώματος είναι το πιο κατάλληλο μέρος για εγκατάσταση. Κάνει ως επί το πλείστον την εγκατάστασή της στο δίκτυο διανομής συστημάτων σωληνώσεων νερού & πόσιμου νερού. Η πίεση λειτουργίας των βαλβίδων είναι PN16. Και το μέγεθός του έγκειται σε διαφορετικά σετ που είναι 1/2″ 3/4″ 1″.

Το μέγεθος της επιταγής αιώρησης ορείχαλκου είναι από διαφορετικά πράγματα όπως 1/2″,1″ 1 1/4″,1 1/2″,2″. Κυρίως η πίεση λειτουργίας του είναι 2,5MPa. Το μέσο λειτουργίας αυτής της βαλβίδας είναι το νερό.

  • Μίνι σφαιρική βαλβίδα ορείχαλκου με λαβή T:

Το μέγεθος της λαβής T είναι διαφορετικών κατηγοριών, π.χ. 1/4″,3/8″, 1/2″,3/4″. Κυρίως, η ροή της λαβής του είναι σχεδιασμένη για χρήση νερού. Η πίεση εργασίας για τη λαβή T είναι 232 psi.

Εξαρτήματα μεταλλικών σωλήνων Η HONGDA είναι ο κύριος κατασκευαστής εξαρτημάτων από ορείχαλκο με σπείρωμα στην Κίνα. Οτιδήποτε απαιτεί τα υδραυλικά σας και τα σύγχρονα εξαρτήματα και εφαρμογές, η ποιοτική μας κατασκευή και η υποστήριξη πελατών είναι τα καλύτερα στην κατηγορία.

Το μέγεθος του ορειχάλκινου εξαρτήματος αερίου κυμαίνεται από 3/8″ Αρσενικό έως 1/4″ Θηλυκό. Αποτελείται από την κύρια οπή, γνωστή ως τυπική οπή. Έχει σχεδιαστεί κυρίως για την εφαρμογή αερίου. Όταν κοιτάμε τη θερμοκρασία λειτουργίας του, κυμαίνεται από 20 βαθμούς Κελσίου έως 120 βαθμούς Κελσίου.

Το μέγεθος της παγωμένης βαλβίδας ορείχαλκου είναι 3/8″~ 2″. Η θερμοκρασία λειτουργίας του κυμαίνεται από 20 βαθμούς έως 120 βαθμούς Κελσίου. Η διάρκεια λειτουργίας αυτών των βαλβίδων είναι 10000 κύκλοι.

Συμπέρασμα:

Βλέπουμε ότι το HONGDA ασχολείται με την καλύτερη ποιότητα των εργαλείων. Αυτά τα εργαλεία θεωρούνται τα καλύτερα για να φτιάξετε πράγματα στη σωστή τους δουλειά. Σχεδιάζουμε όλη την ποιότητα ή τα μεγέθη των βαλβίδων. Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα με υπηρεσίες εξαρτημάτων, ορειχάλκινες βαλβίδες κ.λπ. Όλες οι βαλβίδες διατίθενται στην καλύτερη τιμή. Για τις καλές ποιότητες των εξαρτημάτων βαλβίδων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.