10 ιδέες διακόσμησης αγροικίας

Τα σπίτια σε στυλ αγροικίας έχουν να κάνουν με την προσθήκη ρουστίκ και ελκυστικών δονήσεων στο σπίτι σας. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι προσθέτοντας τη σωστή διακόσμηση του σπιτιού. Είναι όλα σχετικά με ζεστές δονήσεις, χαλαρή ζωντάνια και ζοφερή. Έτσι, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το ίδιο θέμα για το σπίτι σας. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μιλήσουμε για τέτοιες 10 ιδέες διακόσμησης αγροικίας που θα επιτρέψουν στο σπίτι σας να βουτήξει σε ρουστίκ δονήσεις. Κοίτα!

Ρουστίκ και συλλεκτικό για ανοιχτά ράφια: Αν σας αρέσουν τα παλιά σχολεία, τότε αυτή η ιδέα διακόσμησης είναι ιδανική για εσάς. Διακοσμήστε τα ανοιχτά ράφια σας με συλλεκτικά και ρουστίκ στοιχεία όπως αποξηραμένα λουλούδια, παλιά βάζα, φθαρμένα βιβλία και άλλα τέτοια στοιχεία.

Έπιπλα που δείχνουν ξεπερασμένα

Τα ξεπερασμένα έπιπλα έχουν χαλαρές δονήσεις και κάνουν τον χώρο σας μεγαλύτερο και παλαιωμένο. Επίσης, έχουν μια εκπληκτική γοητεία που θα κάνει το σπίτι σας γοητευτικό και ελκυστικό. Επιλέξτε το λοιπόν σε όλα τα είδη επίπλων.

Ακολουθήστε το Ολλανδικό Θέμα

Ολλανδός διακόσμηση σπιτιού έχει το πιο θέμα αγροικίας και φαίνονται αρκετά παραδοσιακά. Μπορείτε να πάρετε το ίδιο για το σπίτι σας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να αποκτήσετε μια τέτοια πόρτα. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το θέμα του λευκού χρώματος για καλύτερη εμφάνιση.

Πλοία στον τοίχο

Τα πλοία θα λειτουργήσουν ως στρώμα και θα προσθέσουν υφή στο συνολικό δωμάτιο. Επίσης, θα συγχωνευθούν καλά με την άλλη διακόσμηση αγροικίας. Μπορείτε είτε να τα αποκτήσετε online είτε να τα νοικιάσετε εσωτερική διακόσμηση σπιτιού υπηρεσίες για την τελειότητα.

Βιομηχανικός φωτισμός για τελειότητα

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα φωτιστικά βιομηχανικού στυλ για το σπίτι σας, καθώς θα δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε αγροικία. Μπορείτε να τα πάρετε από το μεταλλικό μενταγιόν σε σχέδιο πολυελαίου από σφυρήλατο σίδερο, οπότε επιλέξτε ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου.

Ανακατέψτε και ταιριάξτε τα στοιχεία

Η διακόσμηση της αγροικίας έχει να κάνει με το mix and match design. Μπορείτε να πάρετε πολλά διαφορετικά μοτίβα διακόσμησης σπιτιού και να τα ανακατέψετε καλά. Συντονίστε τα με έπιπλα για καλύτερα vibes.

Το λευκό και τα ουδέτερα θα λειτουργήσουν επίσης καλά

Εάν μπερδεύεστε όταν επιλέγετε τη σωστή διακόσμηση αγροικίας, τότε απλά παίξτε με το λευκό και ουδέτερο θέμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τον οπτικό αντίκτυπο και να κάνετε ολόκληρο το σπίτι σας καταπραϋντικό.

Μια πινελιά γοητείας θα λειτουργήσει

Μπορείτε να προσθέσετε τον πολυέλαιο ή να βάλετε τα φυτά μέσα στο σπίτι σας για να το κάνετε λαμπερό. Η προσθήκη μερικών χρωμάτων και ακριβών δονήσεων είναι πάντα εξαιρετική. Μια μικρή πινελιά χαλκού και χρυσού θα λειτουργήσει επίσης καλά για εσάς. Τα ροζ χρυσά κρεμαστά φωτιστικά θα λειτουργήσουν επίσης καλά εδώ. Εγώ ως σχεδιαστής και blogger σας προτείνω σε όλους να έχετε ένα ροζ χρυσό κρεμαστό φωτιστικό για το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Προσθέστε τα πιάτα σας

Εάν έχετε όμορφα πιάτα για να επιδείξετε, τότε ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση του σπιτιού. Εμφανίστε τα στα ανοιχτά ράφια και βελτιώστε το θέμα της διακόσμησης της αγροικίας. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε και δεν σας κοστίζει πολύ. Ο ρουστίκ σικ τρόπος των πιάτων θα είναι μια υπέροχη ιδέα για να συνδυάσετε. Όλα τα diy στοιχεία μπορούν να προστεθούν εδώ, όπως τα κρεμαστά σχοινιά και όλα.

Προσθέστε τα φιλικά υφάσματα

Τα θέματα της αγροικίας είναι γεμάτα από ελκυστικά υφάσματα. Έτσι μπορείτε να πάρετε το ίδιο και στο σπίτι σας. Επιλέξτε την απλότητα με το μέσο του ολο βαμβακερού σεντόνι και τα μαλακά λευκά είδη. Τα μαξιλάρια, οι κουβέρτες, το στρώμα και οι κουρτίνες με το θέμα θα λειτουργήσουν καλά. Χρησιμοποιήστε την παλέτα χρωμάτων όπως το ανοιχτό γκρι και την κρεμ απόχρωση για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα αγροικίας στο σχεδιασμό του σπιτιού σας.

Λοιπόν, ποια ιδέα διακόσμησης αγροικίας σας αρέσει περισσότερο; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων.