15 καλύτεροι τρόποι για να περάσετε το χρόνο το 2021

Όλοι έχουμε εκείνες τις μέρες που πρέπει να σκοτώσουμε λίγο χρόνο. Είτε περιμένετε έναν φίλο να τελειώσει τη δουλειά σας είτε απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σπουδές, αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα σας δώσει 14 τρόπους που εγγυημένα θα σας βοηθήσουν να περάσετε την ώρα σας!

Κάντε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο

Είτε παρακολουθείτε ξανά ολόκληρη τη σειρά Friends είτε παρακολουθείτε την προσωπική σας αγαπημένη ταινία, αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να περάσετε ένα απόγευμα.

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις των social media που χάνουν χρόνο

Εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat, το Instagram, το Twitter και το Facebook είναι ιδανικές για όταν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στο διαδίκτυο, επειδή ποτέ δεν ξεμείνουν από περιεχόμενο!

Εξερευνήστε το διαδίκτυο

Ναι, αυτό είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο στο Διαδίκτυο που μπορεί να βοηθήσει στο να σκοτώσει το χρόνο. Είτε παρακολουθείτε αστεία βίντεο είτε βρίσκετε χρήσιμα άρθρα – ξεκινήστε από το Google και κάντε κλικ στο κουμπί “Νιώθω τυχερός”.

Περάστε λίγο χρόνο με φίλους

Λίγη συναναστροφή είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να περάσει η ώρα. Είτε πρόκειται για παλιές εποχές είτε απλώς για κουβέντα για τη ζωή – προγραμματίστε μια συνάντηση και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο πρόσωπο με πρόσωπο με τους φίλους σας!

Πήγαινε για τρέξιμο

Η άσκηση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σκοτώσετε το χρόνο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να πάρετε αυτό το αίμα!

Συμπληρώστε σταυρόλεξα ή φύλλα αναζήτησης λέξεων

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην συμφωνούν με αυτό, αλλά υπάρχει κάτι στην ολοκλήρωση αυτού του είδους των δραστηριοτήτων που μπορεί να βοηθήσει να περάσει η ώρα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικό για τον εγκέφαλό σας.

Διάβασε ένα βιβλίο

Αυτό είναι για τους παλιούς μαθητές. Η ανάγνωση ενός ολόκληρου μυθιστορήματος 200 σελίδων μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο! Επιπλέον, θα έχετε κάτι να μιλήσετε στο επόμενο δείπνο σας και αυτό δεν σας βλάπτει ποτέ.

Κάντε μερικά διαδικτυακά κουίζ

Ας είμαστε αληθινοί, η λήψη διασκεδαστικών διαδικτυακών κουίζ μπορεί να σας βοηθήσει να περάσει η ώρα. Επιπλέον, θα νιώσετε σαν ειδικός σε όλα τα είδη των θεμάτων και ίσως ακόμη και να μάθετε κάτι νέο. Buzzfeed και Famemass είναι δύο υπέροχες τοποθεσίες που μπορείτε για αυτό.

Ακούω μουσική

Η μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσει η ώρα. Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι η ακρόαση μουσικής μπορεί να αυξήσει τη διάθεσή σας και να μειώσει το άγχος!

Παίξτε ένα παιχνίδι πασιέντζας

Αυτό είναι ένα για όσους αναζητούν κάτι χαμηλών τόνων. Το Solitaire δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην παίξετε όταν βαριέστε και ψάχνετε κάτι να κάνετε.

Μάθε κάτι καινούργιο

Το Διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική πηγή μάθησης. Αν ψάχνετε να μάθετε κάτι νέο ή απλά να ανανεώσετε αυτά που ήδη γνωρίζετε, το Διαδίκτυο είναι ο φίλος σας!

Παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube

Το YouTube είναι ένας φοβερός τρόπος να σκοτώσεις τον χρόνο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε, από μαθήματα για το πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας, τυχαία κλιπ με ανθρώπους που κάνουν ανόητα πράγματα ή ακόμα και κάτι λίγο πιο σοβαρό, όπως ένα εκπαιδευτικό βίντεο για τους ωκεανούς του κόσμου!

Κάντε λίγο ανοιξιάτικο καθάρισμα

Αυτό μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά αν θέλετε να σκοτώσετε χρόνο και να διασκεδάσετε, τότε ο ανοιξιάτικος καθαρισμός είναι τέλειος. Ένα καθαρό σπίτι είναι ένα χαρούμενο σπίτι!

Ακούστε ένα podcast

Ένα podcast είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε κάτι νέο ή να αρχίσετε να ζείτε καλύτερα. Μπορούν να είναι εκπαιδευτικά, διασκεδαστικά ή οτιδήποτε άλλο!

Ενημερωθείτε για κάποια νέα

Εάν είστε ο τύπος που του αρέσει να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει εκεί έξω, τότε αυτό μπορεί να είναι το δικό σας. Δεν χρειάζεται να πάρει πολύ χρόνο, αλλά αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφήσετε λίγο χρόνο, ενώ παράλληλα θα είστε ενημερωμένοι με τα τρέχοντα γεγονότα, ώστε να έχετε κάτι να συζητήσετε την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω με φίλους.