3 δημοφιλείς κάρτες Ταρώ που πρέπει να γνωρίζετε

Η ανάγνωση Ταρώ παρέχει πνευματική καθοδήγηση, θεραπευτική θεραπεία και είναι επίσης μια λεωφόρος για να χαλαρώσετε. Για αυτόν τον λόγο, η ανάγνωση ταρώ έχει γίνει αγαπημένη σε πολλούς λάτρεις της ψυχικής ανάγνωσης.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τράπουλες διαθέσιμο στους λάτρεις της ανάγνωσης ταρώ. Αν και μπορεί να σας είναι αδύνατο να θυμάστε κάθε κάρτα ταρώ που συναντάτε, εδώ είναι τρεις δημοφιλείς κάρτες ταρώ που δεν μπορείτε να χάσετε.

1. Ο Μάγος

Ο μάγος είναι το πρώτο ατού ή Major Arcana στα περισσότερα παραδοσιακά καταστρώματα Ταρώ. Συμβολίζει τη μεταμόρφωση, τα νέα ξεκινήματα και τις ευκαιρίες.

Η εικόνα του μάγου δείχνει έναν άνδρα να δείχνει το ένα χέρι προς τα πάνω και το άλλο προς τα κάτω. Αυτή η θέση υποδηλώνει τη σύνδεσή του μεταξύ των υλικών και πνευματικών σφαίρων. Χρησιμοποιώντας τη σχέση του, δημιουργεί και προβάλλει τους στόχους του σωματικά.

Το σύμβολο του απείρου πάνω από το κεφάλι του μάγου υποδηλώνει επίσης την απεριόριστη δύναμη και επιρροή που ασκεί ο μάγος.

Αν και πολλοί λάτρεις των ταρώ ταυτίζονται γρήγορα με αυτή τη φιγούρα, θα πρέπει να σημειώσετε ότι ο μάγος θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει χαμένο ταλέντο.

Η σχεδίαση του μάγου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ανάγνωσης ταρώ θα μπορούσε να έχει διαφορετικές ερμηνείες.

Πρώτα απ ‘όλα, το να τραβήξετε τον μάγο σε όρθια θέση θα μπορούσε να υποδεικνύει νέες ευκαιρίες στην καριέρα ή τα οικονομικά σας που πρέπει να ενεργήσετε αμέσως.

Θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει ερωτικά ενδιαφέροντα ή νέες σχέσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τη ζωή και το μέλλον σας.

Από την άλλη πλευρά, το να τραβήξετε τον μάγο σε ανάποδη θέση θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τέτοιες ευκαιρίες ή να περπατήσετε με προσοχή.

2. Η Αρχιέρεια

Το δεύτερο ατού ή Major Arcana στις περισσότερες κάρτες Ταρώ συμβολίζει την πύλη προς τα βαθιά μυστήρια. Καθώς παίρνει τη θέση της ανάμεσα στους δύο πυλώνες, απεικονίζει τη φιγούρα ενός μεσολαβητή ανάμεσα σε διαφορετικά βασίλεια.

Η εμφάνιση της αρχιέρειας κατά την ανάγνωση των ταρώ σας θα μπορούσε να σας σημαίνει πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας παρά τη διάνοιά σου. Με αυτόν τον τρόπο, η αρχιέρεια σας ενθαρρύνει να αποφασίσετε για μακροχρόνιες αποφάσεις.

Ως φύλακας μυστηρίων, το να σχεδιάζετε την αρχιέρεια δείχνει επίσης ότι είναι καιρός να ξεκινήσετε πνευματικές ασκήσεις.

Το να σχεδιάζετε την αρχιέρεια αντίστροφα θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι δεν έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε την απόφασή σας. Πιθανώς, το αφεντικό ή ο συνάδελφός σας στη δουλειά προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε μια κακή συμφωνία ή ο εραστής σας προσπαθεί να σας χειραγωγήσει.

3. Ο Αυτοκράτορας

Αυτό είναι το τέταρτο φύλλο ατού ή Major Arcana στις παραδοσιακές τράπουλες Ταρώ. Ο αυτοκράτορας αποπνέει κυριαρχία και σταθερότητα καθώς κάθεται στο θρόνο κρατώντας το σκήπτρο του ankh στο δεξί του χέρι μια σφαίρα στο αριστερό του χέρι.

Τα μακριά λευκά γένια που πλαισιώνουν το πρόσωπό του δηλώνουν τον πλούτο της εμπειρίας που έχει συγκεντρώσει ο αυτοκράτορας. Υποδηλώνει επίσης ότι διαθέτει τη σοφία που χρειάζεται για να κυβερνήσει την αυτοκρατορία του.

Ίσως θέλετε να ταυτιστείτε με τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα που συνοδεύουν αυτή τη φιγούρα.

Παρόλα αυτά, πρόσεχε τι επιθυμείς, ο αυτοκράτορας αποπνέει και έπαρση και τυραννία.

Το να ζωγραφίζεις τον αυτοκράτορα σε όρθια θέση σημαίνει ανάπτυξη. Θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι για μια πιθανή προαγωγή στον χώρο εργασίας ή την καριέρα σας.

Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια πρόοδο στα οικονομικά σας και τη δημιουργία νέων ροών εισοδήματος.

Ως σύμβολο πειθαρχίας, ο όρθιος αυτοκράτορας θα μπορούσε επίσης να σας λέει να λυγίσετε και να συγκεντρώσετε τους πόρους σας για να αρπάξετε νέες ευκαιρίες.

Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Αυτοκράτορας δεν μπορεί να συνδεθεί με ρομαντικά ενδιαφέροντα, το να τραβήξεις αυτή την κάρτα ταρώ κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης θα μπορούσε επίσης να σημαίνει καλές σχέσεις με μεγαλύτερους και πιο έμπειρους συντρόφους.

Ο αυτοκράτορας έχει να κάνει με την εξουσία και τον έλεγχο.

Ως εκ τούτου, το να σχεδιάζετε τον Αυτοκράτορα αντίστροφα κατά τη διάρκεια των αναγνώσεων ταρώ χρησιμεύει ως δείκτης για αγώνες εξουσίας ή έντονο ανταγωνισμό στον χώρο εργασίας ή την επιχείρησή σας.

Θα μπορούσε επίσης να δείχνει τη συνήθη αδιαφορία σας και την έλλειψη ελέγχου σε θέματα που επηρεάζουν τη ζωή σας.

συμπέρασμα

Το να κυριαρχήσεις όλες τις κάρτες ταρώ δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Αλλά θα μπορούσες κατακτήστε τα χαρτιά με την κύρια σειρά arcana ξεκινώντας από τα τρία σε αυτό το άρθρο.