3 υπέροχες συμβουλές για να μειώσετε το κόστος της ενέργειας του σπιτιού σας

Αν και θα ήταν υπέροχο αν όλοι είχαν πάντα τα χρήματα που χρειάζονταν για να τα βγάλουν πέρα, αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για πολλούς Αμερικανούς. Ενα απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων ζουν από μισθό σε μισθό, γεγονός που καθιστά την εξοικονόμηση χρημάτων για το μέλλον σχεδόν αδύνατη.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες και λόγοι για τους οποίους πολλοί Αμερικανοί αγωνίζονται να προχωρήσουν οικονομικά, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους είναι οι μηνιαίοι λογαριασμοί τους. Εκτός από την υποθήκη ή το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσετε, έχετε επίσης συνδρομές, λογαριασμούς ρεύματος, λογαριασμούς ενέργειας, internet και πολλά άλλα. Το κόστος αυτών ποικίλλει, αλλά μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Για παράδειγμα, ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει πολύ πάνω από $100 το μήνα μόνο στο ρεύμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος της ενέργειας του σπιτιού σας, κάτι που θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες δολάρια ή περισσότερα κάθε χρόνο. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα περιλαμβάνει τρεις εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να μειώσετε το κόστος της ενέργειας του σπιτιού σας.

Εξετάστε το ενδεχόμενο μετάβασης σε νέο πάροχο

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε το κόστος της ενέργειάς σας είναι να εξετάσετε την αλλαγή του παρόχου σας. Δεν έχουν όλες οι περιοχές της χώρας αυτή την πολυτέλεια, αλλά αν την έχετε, φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε. Διαφορετικοί πάροχοι θα έχουν διαφορετικές τιμές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε μια καλύτερη προσφορά από αυτή που πληρώνετε αυτήν τη στιγμή.

Αν και θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε απευθείας με κάθε πάροχο ενέργειας, αυτό μπορεί συχνά να είναι μια μακρά διαδικασία. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να κατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο όπως το EnergyBot για εξατομικευμένες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και ανάλυση ειδικών. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις διαφορετικές τιμές και προσφορές που προσφέρουν οι τοπικοί σας πάροχοι, οι οποίες θα κάνουν την απόφασή σας πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες Smart Home

δισκίο

 

Ένας μεγάλος τρόπος για να μειώσετε το κόστος ενέργειας που πληρώνετε κάθε μήνα είναι να μειώσετε τη χρήση σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε τη χρήση της ενέργειάς σας είναι να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες έξυπνου σπιτιού. Αυτά περιλαμβάνουν αισθητήρες κίνησης, προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, έξυπνους λαμπτήρες και ενδεχομένως αρκετούς άλλους.

Αυτά σας δίνουν συχνά περισσότερο έλεγχο σε πράγματα όπως τα φώτα και η θερμοκρασία στο σπίτι σας. Πολλοί θα σας επιτρέψουν να τα αλλάξετε εξ αποστάσεως ή να τα ρυθμίσετε σε συγκεκριμένους χρονοδιακόπτες. Έχοντας περισσότερο έλεγχο, μπορείτε να είστε πιο ακριβείς όταν θέλετε αυτά τα πράγματα απενεργοποιημένα ή ενεργοποιημένα και θα σπαταλήσετε λιγότερη ενέργεια και ηλεκτρική ενέργεια.

Για παράδειγμα, στο παρελθόν, αν θέλατε το σπίτι σας να ψύχεται με AC όταν γυρνάτε από τη δουλειά, θα έπρεπε να το λειτουργείτε όλη μέρα. Αλλά με έναν προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτόματα τον αέρα μόλις 30 λεπτά πριν έρθετε, γεγονός που μειώνει δραστικά τη χρήση σας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα αυτών των χαρακτηριστικών που μειώνουν τη χρήση σας σε μέγεθος.

Αυτές οι έξυπνες προσθήκες στο σπίτι σας γίνονται πολύ πιο προσιτές και διατίθενται συνήθως από πολλές μάρκες και εμπόρους λιανικής. Όχι μόνο μπορούν να μειώσουν το κόστος σας, αλλά ένα σπίτι με έξυπνα χαρακτηριστικά είναι πολύ επιθυμητό για τους αγοραστές. Έτσι, αυτές οι προσθήκες στο σπίτι σας θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν στην αύξηση της αξίας του, εάν τελικά αποφασίσετε να το πουλήσετε.

Παρακολουθήστε για διαρροές, ρωγμές και πρόχειρα

Αυτή η συμβουλή είναι κάτι που δεν θα σκεφτούν πολλοί άνθρωποι, αλλά είναι πολύ σημαντική. Για να είναι αποτελεσματική η θέρμανση και η ψύξη σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι εντελώς κλειστό και σφραγισμένο. Εάν οι πόρτες ή τα παράθυρα είναι ανοιχτά, μπορεί να αφήσει τον ζεστό ή τον κρύο αέρα να βγει, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να λειτουργείτε τον φούρνο ή το κλιματιστικό για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Ενώ οι πόρτες και τα παράθυρά σας μπορεί να είναι κλειστά, μπορεί να υπάρχουν διαρροές ή ρωγμές που αφήνουν αέρα μέσα ή έξω. Συχνά υλοποιούνται γύρω από παράθυρα, πόρτες ή ακόμα και εξωτερικούς τοίχους. Επομένως, φροντίστε να επιθεωρείτε συχνά αυτές τις περιοχές για να βεβαιωθείτε ότι δεν μπαίνει βύθισμα. Εάν βρείτε κάποιες, φροντίστε να τις επιδιορθώσετε το συντομότερο δυνατό.

Ελπίζουμε οι συμβουλές και οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να μειώσετε το κόστος της ενέργειας του σπιτιού σας.