5 Γεγονότα για το Ισλάμ – Go news tech

Το Ισλάμ είναι η μεγαλύτερη και η πιο διαδεδομένη θρησκεία στον κόσμο. Οι άνθρωποι που ασκούν το Ισλάμ είναι γνωστοί ως Μουσουλμάνοι. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμο και ο Προφήτης Μωάμεθ είναι ο τελευταίος αγγελιοφόρος του Παντοδύναμου Αλλάχ. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν σε όλα τα ιερά βιβλία, αλλά ακολουθούν το Κοράνι, το οποίο αποκαλύφθηκε στον Προφήτη Μωάμεθ ειρήνη πάνω του. Το Ισλάμ διδάσκει τον σωστό τρόπο ζωής. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης, της ευημερίας και της αγάπης. Πολλές φορές, τα ΜΜΕ κατευθύνουν το Ισλάμ και βάζουν τις διδασκαλίες του Ισλάμ σε λάθος προοπτική, κάτι που δεν ισχύει. Το Ισλάμ επικρατούσε πάντα με ειρήνη. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για το Ισλάμ που πρέπει να γνωρίζουν όλοι. Η γνώση αυτών των γεγονότων θα μπορούσε να είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς τι είναι στην πραγματικότητα το Ισλάμ και πώς πρέπει να απεικονίζεται. Είμαστε εδώ με πέντε ενδιαφέροντα στοιχεία για το Ισλάμ. Μάθετε για το Ισλαμικά μαθήματα.

  • Το Ισλάμ πιστεύει στην ενότητα του Θεού.

Οι Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν μόνο ότι δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Παντοδύναμο Αλλάχ. Κανείς άλλος δεν μπορεί να γίνει πιστευτός εκτός από τον Παντοδύναμο Αλλάχ. Οι Μουσουλμάνοι παραδίδονται ολοκληρωτικά στον Παντοδύναμο Αλλάχ. Η κυριολεκτική σημασία του Ισλάμ είναι να ακολουθείς την ειρήνη και την αγάπη και να υποτάσσεσαι πλήρως στον Αλλάχ Παντοδύναμο. Και η υπακοή στους αναβάτες του Παντοδύναμου Αλλάχ είναι ο σωστός τρόπος ζωής.

  • Το Ισλάμ είναι η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο.

Η θρησκεία του Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο μετά τον Χριστιανισμό. Οι άνθρωποι μετατρέπουν τώρα γρήγορα τη θρησκεία τους σε Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία που ενθαρρύνει την ειρήνη, την αγάπη, την ευημερία, την αδελφοσύνη και την ισότητα. Το Ισλάμ έχει δώσει τη διεξοδική μελέτη ότι κανείς στη θρησκεία του Ισλάμ δεν είναι ανώτερος από τους άλλους ανθρώπους. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμήσει κανέναν. Το Ισλάμ λέει ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Το Ισλάμ δεν ενθαρρύνει κανένα μίσος μεταξύ των ανθρώπων. η θρησκεία του Ισλάμ διδάσκει τους ανθρώπους να αγαπούν τους πάντες και να είναι ευγενικοί. Πάρτε την ιδέα από Διαδικτυακά μαθήματα Κορανίου για παιδιά.

  • Το Ισλάμ διατάζει τους μουσουλμάνους να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα

Όλοι οι μουσουλμάνοι καθοδηγούνται να προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα. Είναι επίσης γνωστό ως Salah. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες για να γίνει η προσευχή. Η πρώτη προσευχή της ημέρας είναι το Fajr, το οποίο προσφέρεται την αυγή, ακριβώς πριν την ανατολή του ηλίου. Η δεύτερη προσευχή της ημέρας είναι το zuhr που προσφέρεται το απόγευμα όταν ο ήλιος φτάνει στο υψηλότερο σημείο του. Η τρίτη προσευχή της ημέρας προσφέρεται τις όψιμες ώρες της ημέρας, η οποία ονομάζεται asr. Η τέταρτη προσευχή της ημέρας είναι το Μαγκρέμπ που προσφέρεται την ώρα του δειλινού. Η τελευταία προσευχή είναι η ίσα, η οποία προσφέρεται μεταξύ της δύσης του ηλίου και των μεσάνυχτων.

  • Το ιερό βιβλίο του Ισλάμ είναι το Κοράνι.

Η θρησκεία του Ισλάμ πιστεύει σε όλα τα ιερά βιβλία, αλλά κυρίως πιστεύει στο Κοράνι. Στο Κοράνι, όλα είναι γραμμένα ξεκάθαρα ότι αυτό που το Ισλάμ έχει προσφέρει στους Μουσουλμάνους και αυτό που ο Παντοδύναμος Αλλάχ έχει διατάξει στον λαό του. Το Κοράνι έχει αποκαλύψει στον Προφήτη Μωάμεθ ειρήνη πάνω του. Μάθετε Κοράνι, Αραβικά και Ισλαμικές Σπουδές στο Διαδίκτυο από την άνεση του σπιτιού σας με Ιθαγενείς Άραβες Καθηγητές σε προσιτές χρεώσεις.

Υπάρχουν πέντε πυλώνες του Ισλάμ. Οι πέντε πυλώνες είναι θεμελιώδεις αλλά και πολύ σημαντικοί. Shaddah, να ομολογήσει ότι δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Παντοδύναμο Αλλάχ. Το Salah, οι πέντε φορές προσευχή για την ημέρα. Το Zakat είναι η πρακτική της παροχής φιλανθρωπίας σε άπορους ανθρώπους. Νηστεία, όλοι οι μουσουλμάνοι νηστεύουν τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού. Χατζ, το ιερό προσκύνημα στη Μέκκα.

Συμπέρασμα:

Τελικά, το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και της ευημερίας. Μετά τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι κανένας Θεός δεν συνοδεύει τον Αλλάχ Παντοδύναμο και επίσης ότι ο Προφήτης Μωάμεθ, η ειρήνη είναι πάνω του, είναι ο τελευταίος αγγελιοφόρος του Θεού. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για το Ισλάμ που τα μέσα ενημέρωσης επικαλούνται με άσχημους όρους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το Ισλάμ υποστηρίζει πάντα το περιβάλλον της ειρήνης και της αγάπης. Αναφέραμε πέντε βασικά στοιχεία για το Ισλάμ που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το Ισλάμ με καλύτερο τρόπο και θα πρέπει να είστε σε θέση να γνωρίζετε τι είναι το Ισλάμ.