5 Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για τα ασφάλιστρα επιχειρήσεων

 

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για τα ασφάλιστρα επιχειρήσεων. Πολλές μικρές επιχειρήσεις υποχρεούνται να αγοράσουν ασφαλιστήρια συμβόλαια, όπως ασφάλιση ατυχημάτων από επιχειρήσεις, για προστασία. Φυσικά, το κόστος που ξοδεύει κάθε εταιρεία για την κάλυψη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες της. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, εξοικειωθείτε με διάφορους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το κόστος που θα δαπανήσετε για ασφάλιση. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε πόσα πρέπει να ξοδέψετε για κάλυψη για την εταιρεία και τους υπαλλήλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε για τα διάφορα εξαρτήματα που μπορούν να αλλάξουν τις τιμές, την κάλυψη και τα ασφάλιστρά σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για τα ασφάλιστρα επιχειρήσεων.

Είδος Βιομηχανίας

Πρώτον, ο κλάδος σας επηρεάζει το κόστος για τα ασφάλιστρα της επιχείρησης. Κάθε κλάδος έχει διαφορετικό επίπεδο κινδύνου που εξαρτάται από την εργασία που εκτελείται. Στην πραγματικότητα, το επίπεδο κινδύνου της εταιρείας σας θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας κατά τον υπολογισμό του κόστους των ασφαλίστρων σας. Για παράδειγμα, οι κατασκευαστικές εταιρείες είναι ανοιχτές σε μεγάλους κινδύνους με τα βαριά μηχανήματα και τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας τους. Από την άλλη πλευρά, ένα λογιστικό γραφείο έχει ελάχιστους κινδύνους που σχετίζονται με την εργασία. Επιπλέον, τα εστιατόρια που αφήνουν τους πελάτες να μαγειρεύουν το φαγητό τους χρειάζονται συνήθως περισσότερη κάλυψη από τα καταστήματα τροφίμων που προσλαμβάνουν επαγγελματίες μάγειρες. Επομένως, ορισμένοι κλάδοι απαιτούν λιγότερη επιχειρηματική κάλυψη σε αντίθεση με τις δραστηριότητες υψηλού κινδύνου που έχουν πολλά να καλύψουν. Σίγουρα, το κόστος σας για τα ασφάλιστρα της επιχείρησης μπορεί να επηρεαστεί από τον τύπο του κλάδου στον οποίο βρίσκεται η εταιρεία σας.

Απαιτείται κάλυψη

Δεύτερον, το ποσό της κάλυψης που χρειάζεται η επιχείρησή σας μπορεί να επηρεάσει το κόστος για τα ασφάλιστρα. Πριν επιλέξετε μια πολιτική, καθορίστε ποιον τύπο κάλυψης θα χρειαστείτε. Φυσικά, διαφορετικά επίπεδα κάλυψης μπορούν να επηρεάσουν το κόστος του συμβολαίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μια καλή τιμή για τις πολιτικές πρώτου μέρους, καθώς είναι οι πιο κοινές για τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να λάβετε δημόσια ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων για να προστατεύσετε την εταιρεία σας από υλικές ζημιές. Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ασφάλιση για ενδεχόμενη διακοπή επιχείρησης για να προστατευτείτε από διακοπή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε άλλα ακίνητα που ανήκουν στον ασφαλισμένο. Επιπλέον, λάβετε την ασφάλεια αστικής ευθύνης του εργοδότη για την κάλυψη τυχόν αγωγής ή ιατρικών λογαριασμών έναντι τραυματισμού εργαζομένων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάλυψη τρίτων για υψηλότερη τιμή. Αυτή η κάλυψη κοστίζει περισσότερο επειδή η προστασία τρίτων καλύπτει επίσης την επαγγελματική αποζημίωση και τις απειλές στον κυβερνοχώρο. Φυσικά, ένας από τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσει το κόστος ασφάλισης της επιχείρησής σας είναι ο τύπος κάλυψης.

Εκπιπτόμενες δαπάνες

Στη συνέχεια, η τιμή ασφάλισης της επιχείρησής σας εξαρτάται από το εκπιπτόμενο κόστος σας. Η έκπτωση είναι το ποσό που πληρώνετε από την τσέπη σας προτού η ασφαλιστική σας εταιρεία παράσχει πρόσθετη κάλυψη. Το όριο έκπτωσης εξαρτάται συνήθως από τον τύπο και τη διάρκεια του συμβολαίου. Όταν εγγραφείτε, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά ποσά που εκπίπτουν. Το ποσό που θα επιλέξετε μπορεί να κάνει το κόστος ασφάλισής σας υψηλότερο ή χαμηλότερο. Με υψηλότερα εκπιπτόμενα κόστη, πληρώνεστε χαμηλότερα μηνιαία επιτόκια. Αν και το χαμηλότερο κόστος ασφάλισης φαίνεται ελκυστικό, αυτά τα συμβόλαια έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα εκπιπτόμενα έξοδα. Εάν η εταιρεία σας υποβάλει αξίωση για τραυματισμό, καταστροφή ή καταστροφή, θα πρέπει πρώτα να πληρώσετε το ποσό που αφαιρείται. Εν ολίγοις, η έκπτωση που θα επιλέξετε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το κόστος για το ασφάλιστρο της επιχείρησής σας.

Προηγούμενο ιστορικό αξιώσεων

Επιπλέον, το προηγούμενο ιστορικό ζημιών σας μπορεί να επηρεάσει τα μελλοντικά επιτόκια των ασφαλίστρων σας. Οι ασφαλιστικοί πάροχοι θα ελέγξουν το ιστορικό των απαιτήσεών σας για να καθορίσουν πόσες αξιώσεις έχετε υποβάλει τα τελευταία χρόνια. Συνήθως, θα πληρώνετε υψηλότερα ασφάλιστρα εάν διαπιστώσουν ότι έχετε υποβάλει πολλές αξιώσεις στο παρελθόν. Η εταιρεία σας μπορεί να επισημανθεί ως μια πιο επικίνδυνη λειτουργία με τις περισσότερες αξιώσεις που έχετε στο αρχείο. Φυσικά, τα ιστορικά υψηλών απαιτήσεων θεωρούνται πιο επικίνδυνα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνήθως χρεώνουν υψηλότερα επιτόκια για να προστατευθούν από ζημιές εάν υποβάλετε πολλαπλές αξιώσεις. Σίγουρα, οι ασφαλιστικές εταιρείες λαμβάνουν υπόψη το ιστορικό των προηγούμενων ζημιών σας όταν αποφασίζουν το κόστος για την ασφάλιση της επιχείρησής σας.

Ιδιοκτησία τοποθεσίας επιχείρησης

Επιπλέον, η τοποθεσία της επιχείρησής σας μπορεί να επηρεάσει το κόστος για τα ασφάλιστρα της επιχείρησης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα δουν την τοποθεσία της εταιρείας σας είτε εργάζεστε από ενοικιαζόμενο χώρο είτε από δικό σας κτίριο. Συγκεκριμένα, το καθένα συνοδεύεται από διαφορετικούς κινδύνους, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης που διευθύνετε. Για παράδειγμα, οι ενοικιαζόμενοι χώροι για εστιατόρια έχουν συνήθως υψηλότερο κόστος από τα ενοικιαζόμενα κτίρια ακινήτων. Σίγουρα, το κόστος πριμοδότησης είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα εστιατόριο. Συνήθως, τα εστιατόρια εκθέτουν μεγαλύτερο κίνδυνο με τον επικίνδυνο εξοπλισμό που απαιτείται. Τα ακίνητα, από την άλλη πλευρά, έχουν ελάχιστη έκθεση σε κινδύνους στο περιβάλλον γραφείου. Φυσικά, συνήθως θα πληρώσετε περισσότερα επειδή η ασφάλεια πρέπει να καλύψει ζημιές από το κτίριο καθώς και το περιεχόμενο μέσα. Σίγουρα, η τοποθεσία της επιχείρησής σας μπορεί να επηρεάσει το κόστος για τα ασφάλιστρα.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για τα ασφάλιστρα επιχειρήσεων. Πρώτον, το κόστος σας θα επηρεαστεί εάν βρίσκεστε σε ένα πιο επικίνδυνο πεδίο. Δεύτερον, το κόστος των ασφαλίστρων σας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τον τύπο επιχειρηματικής ασφάλισης που χρειάζεστε για να καλύψετε την εταιρεία και τους υπαλλήλους σας. Στη συνέχεια, το κόστος πριμοδότησης μπορεί να είναι είτε υψηλότερο είτε χαμηλότερο ανάλογα με το εκπιπτόμενο κόστος που επιλέγετε. Επιπλέον, ένας άλλος παράγοντας είναι το προηγούμενο ιστορικό ζημιών σας, καθώς οι ασφαλιστικοί πάροχοι θεωρούν ότι οι πολλαπλές προηγούμενες αξιώσεις αποτελούν κίνδυνο. Επιπλέον, ο τύπος του κτιρίου σας μπορεί να επηρεάσει το κόστος σας, καθώς η ασφάλιση κοστίζει περισσότερο για τους ιδιοκτήτες κτιρίων από τους ενοικιαστές. Αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για τα ασφάλιστρα της επιχείρησης.