6 Έξοδα Μετακόμισης που Πρέπει να Γνωρίζετε Προτού Φυλάξετε Τα Πακέτο!

Η μετακόμιση στο νέο σας σπίτι είναι ίσως ένα από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί κανείς να βιώσει. Μπορείτε εύκολα να χαθείτε στις σκέψεις σας για τα γυαλιστερά δάπεδα, τον ευχάριστο αέρα, τους φιλόξενους γείτονες και μια νέα αρχή. Ή μπορείτε να σκεφτείτε το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο ή το αγαπημένο σας εστιατόριο που απέχει μόλις λίγα τετράγωνα από το νέο σας σπίτι.

Ταυτόχρονα, μπορεί να ανησυχείτε για νέα κόστη όπως υποθήκη, φόροι ακινήτων και συντήρηση. Ωστόσο, τα έξοδα μετακόμισης είναι αυτά που θα σας ξαφνιάσουν. Έτσι, πριν ετοιμάσετε τα πράγματά σας για το νέο σας σπίτι, εδώ είναι μερικά έξοδα μετακόμισης που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Προμήθειες μετακίνησης

Η μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων με ασφάλεια όταν μεταβαίνετε στο νέο σας σπίτι μπορεί να είναι μια δυσκίνητη εργασία. Μπορεί να αποτελούνται από πολύτιμα και εύθραυστα αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής και αντίκες που σπάνε εύκολα αν τα χειριστεί κανείς σωστά. Ή μπορεί να υπάρχουν αντικείμενα πολύ μεγάλα για μια εργασία ενός ατόμου. Επομένως, θα χρειαστείτε επαρκείς προμήθειες μετακίνησης για να διασφαλίσετε ότι τα υπάρχοντά σας είναι ασφαλή. Ωστόσο, οι μετακινήσεις προμηθειών είναι ένα από τα λιγότερο αναμενόμενα έξοδα μετακίνησης.

Συνήθως, οι μεταφορικές προμήθειες αποτελούνται από αντικείμενα που χρειάζεστε για να μεταφέρετε άνετα τα υπάρχοντά σας και τα έπιπλά σας στο νέο σας σπίτι. Αυτά περιλαμβάνουν κουτιά, ταινία συσκευασίας, σχοινιά και χαρτί συσκευασίας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε επαγγελματικά είδη μετακόμισης επικοινωνώντας με μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία κινούνται πόροι. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν το εργατικό δυναμικό και τον εξοπλισμό για να μετακινήσετε τα υπάρχοντά σας με ασφάλεια και άνεση.

Υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού

Μια διεξοδική λειτουργία καθαρισμού είναι απαραίτητη είτε μετακινείστε μέσα είτε έξω. Οι ειδικοί προτείνουν να εκτελέσετε μια πλήρη λειτουργία καθαρισμού πριν μεταβείτε στη νέα σας επαφή στο σπίτι Υπέροχα καθαρό καθάρισμα σπιτιού. Επειδή η σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια μπορούν να εγκατασταθούν με την πάροδο του χρόνου, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι το νέο σας σπίτι είναι καθαρό. Εξάλλου, η διασφάλιση ότι το σπίτι σας είναι επαρκώς καθαρό μπορεί να ανακουφίσει λίγο από το άγχος σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το νέο σας σπίτι ασφαλές από βακτήρια, μύκητες και μούχλα είναι να αποκτήσετε έναν επαγγελματία υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού. Οι εταιρείες καθαρισμού διαθέτουν εξελιγμένο εξοπλισμό που μπορεί να εξαλείψει γρήγορα πιθανούς κινδύνους για την υγεία που ενέχουν διάφοροι μικροοργανισμοί, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της υγείας σας. Λάβετε υπόψη ότι οι εταιρείες καθαρισμού χρεώνουν την ώρα. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να σας χρεώσουν, ανάλογα με τη συνολική επιφάνεια του σπιτιού σας. Επομένως, το κόστος απόκτησης υπηρεσιών καθαρισμού σπιτιού θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και της τοποθεσίας του σπιτιού σας.

Ζωγραφική

Το βάψιμο των τοίχων του νέου σας σπιτιού πριν μετακομίσετε είναι ένα από αυτά τα λίγα έξοδα μετακόμισης που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν προβλέπουν. Επειδή δεν υπάρχουν έπιπλα ή ντεκόρ για μετακίνηση, το βάψιμο των τοίχων τείνουν να είναι ευκολότερο και λιγότερο χρονοβόρο.

Θυμηθείτε ότι οι τοίχοι του νέου σας σπιτιού μπορεί να είναι απαρχαιωμένοι και να χρειάζονται μια βουτιά χρώματος για να τους κάνουν ξανά ζωντανούς. Μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα βάφοντάς το μόνοι σας ενώ πληρώνετε μόνο τη βαφή και άλλα υλικά.

Σύγχρονα βοηθητικά προγράμματα

Πριν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι, βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας όπως το τρεχούμενο νερό, το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα. Συχνά οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες σπιτιού αποσυνδέουν τα βοηθητικά προγράμματα ενώ μετακινούνται σε άλλο μέρος. Επομένως, είναι απαραίτητο να ελέγξετε εάν όλα τα σύγχρονα βοηθητικά προγράμματα στο νέο σας σπίτι είναι σε λειτουργία και λειτουργούν.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος σέρβις στην εταιρεία κοινής ωφέλειας για να αποκτήσετε ξανά τυχόν αποσυνδεδεμένες εγκαταστάσεις. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον τοπικό πάροχο κοινής ωφέλειας για να λάβετε μια εκτίμηση σχετικά με το κόστος εκκίνησης και τις μηνιαίες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Διαδικτύου

Σήμερα, Διαδίκτυο Οι υπηρεσίες έχουν γίνει αναγκαιότητα για κάθε άτομο, ειδικά για εκείνους που εργάζονται από το σπίτι. Έτσι, καθώς μετακομίζετε στο νέο σας σπίτι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι εξοπλισμένο με υπηρεσίες διαδικτύου.

Σε περίπτωση που δεν είναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και να προγραμματίσετε μια σύνδεση υπηρεσίας. Τα έξοδα Διαδικτύου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν τον τύπο σύνδεσης, την ταχύτητα Διαδικτύου και τη διαθεσιμότητα υπηρεσιών στην περιοχή.

Συντήρηση Χλοοτάπητα

Μπορεί να νομίζετε ότι είστε τυχεροί αν μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι με μεγάλο γκαζόν. Η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο γκαζόν θα χρειαζόταν την κατάλληλη φροντίδα αν θέλετε να το δείτε πιο πράσινο. Επομένως, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κόστος της συντήρησης του γκαζόν στον προϋπολογισμό μετακίνησης.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού υποτιμούν το κόστος συντήρησης του χλοοτάπητα και πιστεύουν ότι είναι μια εφάπαξ δαπάνη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν να υπολογίσετε το κόστος φροντίδας του γκαζόν. Αυτά περιλαμβάνουν ψεκασμό φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων για έντομα και ζιζάνια.

συμπέρασμα

Η μετακόμιση στο νέο σας σπίτι μπορεί να σας προσφέρει χαρά, αλλά φέρνει επίσης κρυφά έξοδα που δεν περιμένετε κατά τη μετακόμισή σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί συχνά να σας αφήνει αισθήματα απογοήτευσης. Ωστόσο, μπορείτε να αντισταθμίσετε αυτά τα κρυφά έξοδα μετακίνησης αποτρέποντάς τα εκ των προτέρων. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε χώρο στον προϋπολογισμό σας για έξοδα μετακίνησης, όπως υπηρεσίες καθαρισμού, βαφή, βοηθητικά προγράμματα, internet και περιποίηση γκαζόν.