6 Συμβουλές για να αγκαλιάσετε τις καμπύλες σας με ρούχα μεγάλου μεγέθους

Για να φαίνεστε υπέροχα, δεν έχει σημασία ποιο είναι το σχήμα ή το μέγεθος του σώματός σας. κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον τρόπο της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό φόρεμα που συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά σας. Υπάρχει επίσης κάποιο χρώμα που έχει σημασία για να σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη ή πιο χοντρή.

Αρέσει σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα χονδρική 7 έχετε μια ποικιλία από συλλογές που μπορείτε να επιλέξετε σε πολύ προσιτές τιμές. Πριν ξεκινήσετε, λοιπόν, πρέπει να μάθετε μερικά βασικά κόλπα και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιδείξετε τις καμπύλες σας:

Τα χρώματα έχουν πάντα κάτι να πουν, ειδικά για το πώς φαίνεσαι. Για να φαίνεστε πιο αδύνατος και να κάνετε το σώμα σας να φαίνεται ισορροπημένο, είναι ακόμα απαραίτητο να φοράτε λευκά, γκρι ή γυμνά μπλουζάκια. Ωστόσο, αν θέλετε να επιδείξετε τις καμπύλες σας και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του σώματός σας, το μαύρο και το κόκκινο είναι καλύτερο να φορέσετε. Αλλά αν πρόκειται να καλύψετε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας, όπως την περιοχή της κοιλιάς και τα χέρια. Τότε το κίτρινο ή το πράσινο της ελιάς θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο αδύνατη.

Δεν μπορείς ποτέ να μάθεις τα κόλπα αν δεν δοκιμάσεις πρώτα. Εάν είστε ευλογημένοι με μικρότερο στήθος αλλά έχετε μεγαλύτερο κάτω μέρος, τότε το να φοράτε λαιμόκοψη σε σχήμα V θα ήταν τέλειο για εσάς. Για το σώμα σε σχήμα αχλαδιού, είναι δύσκολο να βρεις ένα καλό φόρεμα, για να το αποκτήσεις φθηνά ρούχα μεγάλου μεγέθους ηλεκτρονικά καταστήματα. Ωστόσο, φορώντας ένα φόρεμα ή πουκάμισο με μανίκια μήκους 3/4 μπορεί να έχετε μια τέλεια εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να κρύψετε τα μπράτσα σας και να τραβήξετε την προσοχή στην κολακευτική γραμμή της μέσης σας.

  • Μην φοβάστε να επιδεικνύεστε

Πρέπει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αν θέλεις οι άνθρωποι να κοιτάζουν το ντύσιμό σου και όχι τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να φοράς ρούχα που θα τους κάνουν να βλέπουν το ντύσιμό σου και όχι τα ελαττώματά σου. Πρέπει να ξέρετε ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο. Αν υπάρχει έστω και ένα πράγμα που θεραπεύει όλα τα προβλήματα της μόδας, είναι αξεσουάρ. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με το μέγεθος του σώματός σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να φοράτε αξεσουάρ.

Τώρα που μάθατε μερικές βασικές συμβουλές και κόλπα, ήρθε η ώρα να δουλέψετε σε άλλα στυλ. Μπορείτε να τα φορμάρετε σαν φούστα πάνω από παντελόνι ή φορέματα με μανίκια ή μπλούζες. Μπορείτε επίσης να φορέσετε διάφορα αξεσουάρ όπως ζώνες, αλυσίδες και άλλα κοσμήματα για να φαίνεστε όμορφα. Θα σας κάνει να φαίνεστε υπέροχη και κομψή σε κάθε ντύσιμο που φοράτε.

Είναι πάντα καλό να γνωρίζετε τι είναι μοντέρνο για να μην χάσετε ποτέ μερικά ενδιαφέροντα ρούχα. Πρέπει να ξέρετε τι είναι trend για αυτή τη σεζόν ή την επόμενη. Αν θέλετε να φαίνεστε κομψή, σημαίνει να μάθετε τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και πώς να τις φοράτε σωστά. Με αυτές τις τρέχουσες μόδες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές από τις ανατροπές σας στα φορέματά σας.

  • Μην μοιάζετε με όλους τους άλλους.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φορέσετε ενδύματα χονδρικής σε ζήτηση και μοναδική. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να πάτε για ρούχα με το όνομα και την υπογραφή σας. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας αυτά με το όνομά σας ή κάνοντας την επιλογή σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά μετρητά σε αυτά. Ωστόσο, μπορείτε να τα αποκτήσετε με ελκυστικές εκπτώσεις από ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων της επιλογής σας.