8 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρειάζεστε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας

Είναι προφανές τώρα ότι οι εταιρείες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών για κινητά για τις επιχειρήσεις τους. Στην πραγματικότητα, η χρήση εφαρμογών για κινητά έχει ξεπεράσει τη χρήση επιτραπέζιων υπολογιστών τα τελευταία χρόνια. Έτσι, έχει καταστεί απαραίτητο να υιοθετήσουμε μια στρατηγική για κινητά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Σύμφωνα με την έκθεση App Annie, η βιομηχανία εφαρμογών για κινητά απέφερε 41,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα ετήσια έσοδα το 2015. Τώρα, μέχρι το έτος 2019, η χρήση εφαρμογών για κινητά έχει αυξηθεί πολύ. Σήμερα, έχουμε τα smartphones με μαμούθ εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, που ήταν λιγότερος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν περισσότερες εφαρμογές στα tablet και τις φορητές συσκευές τους. Έτσι, το εύρος χρήσης των εφαρμογών για κινητά έχει αυξηθεί πολύ στο παρόν σενάριο.

Τα γεγονότα που αναφέρθηκαν παραπάνω δίνουν μια σύντομη ιδέα για την αυξανόμενη σημασία των εφαρμογών για κινητά σήμερα. Δείχνει πόσο σημαντικές μπορούν να είναι οι εφαρμογές για κινητά για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι πειστικοί τρόποι για να αποκτήσετε ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά για την επιχείρησή σας.

Αλλά πρώτα, εδώ είναι μερικά από τα γεγονότα, που αποδεικνύουν ότι πρέπει να χρειάζεστε τις εφαρμογές για κινητά για την επιχείρησή σας.

1. Η εφαρμογή για κινητά σας κάνει ορατούς όλη την ώρα

Σύμφωνα με ορισμένα στατιστικά στοιχεία, οι μέσοι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα από 162 λεπτά την ημέρα στις φορητές συσκευές τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για χούφτες εφαρμογές, στις οποίες καταναλώνεται ο χρόνος τους. Αλλά, είναι επίσης αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι χρήστες πρέπει να ξεκλειδώνουν, να κάνουν κύλιση και να σαρώνουν τις συσκευές τους σε τακτική βάση. Είναι ένα πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις σας.

Είναι γνωστό ότι το μυαλό μας καταγράφει ασυναίσθητα ό,τι έρχεται μπροστά στα μάτια μας ακόμα κι αν είναι απαρατήρητο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να στείλετε την ειδοποίηση push στους πελάτες ή τους πελάτες σας για να τους ειδοποιήσετε για νέα προϊόντα ή σημαντικές προσφορές, κάτι που είναι ένας άλλος τρόπος να κάνετε κλικ στο μυαλό τους. Έτσι, όταν οι χρήστες χρειάζονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε από εσάς, θα είναι οι υπηρεσίες σας που θα τους έρθουν στο μυαλό και θα τους αρέσει να σας πλησιάσουν.

2. Η εφαρμογή για κινητά δημιουργεί ένα κανάλι άμεσου μάρκετινγκ

Οι εφαρμογές εξυπηρετούν μια σειρά από σκοπούς. Μπορούν να παρέχουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τις φόρμες κρατήσεων, τους λογαριασμούς χρηστών, τις δυνατότητες αναζήτησης, τις δυνατότητες του messenger και πολλά άλλα.

Το σημαντικότερο όφελος για μια επιχείρηση από την ύπαρξη μιας εφαρμογής για κινητά είναι ότι παρέχει κάθε πληροφορία που θέλετε να παρέχετε στους πελάτες ή τους πελάτες σας στα χέρια τους. Μπορείτε να τους πείτε για ειδικές εκπτώσεις, προσφορές, προσφορές και πολλά άλλα.

Με τη βοήθεια της ειδοποίησης push, πλησιάζετε πολύ στην άμεση αλληλεπίδραση και μπορείτε να υπενθυμίζετε στους πελάτες ή τους πελάτες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας όποτε απαιτείται.

3. Η εφαρμογή για κινητά βοηθά στη δημιουργία επωνυμίας

Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας είναι μια σημαντική πτυχή της επιχειρηματικής ανάπτυξης και μια εφαρμογή για κινητά συμβάλλει σημαντικά σε αυτόν τον τομέα. Ακολουθούν μερικοί από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας μέσω εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Προσδιορίστε τον στόχο της εταιρείας: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θέλετε να πετύχει η εταιρεία σας με αυτήν την εφαρμογή. Συνιστάται να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών και να τους εκπαιδεύσετε με πολύτιμο περιεχόμενο μαζί με τις καλές εγκαταστάσεις πλοήγησης.

Μην θυσιάζεστε με την εμπειρία χρήστη: Μην παρεμβαίνετε στην εμπειρία χρήστη με οποιοδήποτε κόστος και μεταβιβάστε τις πληροφορίες με τρόπο που δεν θα μπορούσε να τη διακόψει. Προσθέστε μικρά λογότυπα σε όλες τις εφαρμογές και όχι τα μεγάλα. Στείλτε ειδοποιήσεις push, αλλά μην στείλετε τις περιττές, διαφορετικά θα εκνευρίσει τους χρήστες και θα αναγκαστούν να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή σας από τις κινητές συσκευές τους.

Στείλτε τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους χρήστες: Οι πληροφορίες που παρέχετε στους χρήστες μέσω της εφαρμογής σας θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσες για το κοινό-στόχο σας. Θα κάνει τα ενδιαφέροντα των χρηστών συνεπή στην εφαρμογή σας καθώς και στις υπηρεσίες σας. Προσπαθήστε να οπτικοποιήσετε την εφαρμογή μέσα από τα μάτια των καταναλωτών.

Αναλύστε τις εφαρμογές των ανταγωνιστών: Προτού ρυθμίσετε τη σχεδίαση της δικής σας εφαρμογής, πρέπει πρώτα να ελέγξετε διεξοδικά την εφαρμογή των ανταγωνιστών σας. Θα πρέπει να είστε μοναδικοί στο σχέδιό σας με εξαιρετική φωνή και διεπαφή επωνυμίας, τα οποία θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να σας ξεχωρίσετε από τον ανταγωνιστή σας.

Εργαστείτε στην ιστορία για να προσεγγίσετε συναισθηματικά τους χρήστες: Η αφήγηση ιστοριών υποτίθεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πείσετε τους χρήστες να επιστρέψουν στην επωνυμία σας, κάτι που είναι ένας ιδανικός τρόπος αναγνώρισης της επωνυμίας σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να συνδέσετε τους χρήστες σας σε συναισθηματικό επίπεδο, προκειμένου να παραμείνετε μπροστά με τους ανταγωνιστές σας.

Αυτές είναι οι πτυχές που διαδίδουν την εφαρμογή που σας βοηθά περαιτέρω στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

4. Η εφαρμογή για κινητά βελτιώνει την αφοσίωση των πελατών

Σε όποια επιχείρηση κι αν είστε, είτε πουλάτε λουλούδια, σπα, υδραυλική επιχείρηση είτε κάτι άλλο, χρειάζεστε τις διαδικτυακές μεθόδους για να προσεγγίσετε τους πελάτες ή τους πελάτες σας. Μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα είναι μια εξέχουσα μέθοδος για να έρθετε σε άμεση επαφή με τους πελάτες.

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αλληλεπίδρασης με πελάτες ή πελάτες. Για να κάνετε τη διαφορά στον τρόπο επικοινωνίας σας είναι να συμπεριλάβετε μια επιλογή ανταλλαγής μηνυμάτων ή μια λειτουργία γραφείου βοήθειας για τους χρήστες. Η εφαρμογή για κινητά του OpenTable, μια πύλη για εστιατόρια, έχει προετοιμαστεί με το ίδιο μοντέλο, η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως τέλειο παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να καλέσετε το εστιατόριο και μπορείτε να το κάνετε κράτηση με λιγότερα από πέντε κλικ ή πατώντας το κινητό στην πλατφόρμα του.

5. Η εφαρμογή για κινητά είναι μια πηγή πολύτιμων αναλύσεων

Η εφαρμογή για κινητά όχι μόνο παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για τους πελάτες/πελάτες, αλλά είναι επίσης μια πηγή πολύτιμων αναλυτικών στοιχείων. Μπορείτε να συλλέξετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να αναλύσετε περαιτέρω. Πρώτον, μπορείτε να γνωρίζετε τα προϊόντα που αγοράζουν περισσότερο οι πελάτες σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καταλάβετε πόσο χρόνο ξοδεύουν στην εφαρμογή σας. Από την άλλη πλευρά, ποιες λειτουργίες είναι πιο χρήσιμες και ποιες λιγότερο χρήσιμες, μπορείτε επίσης να πάρετε μια εικόνα σχετικά με αυτό.

Εκτός από όλα, μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στους πελάτες να στέλνουν σχόλια, τα οποία αποτελούν επίσης πηγή βελτίωσης των υπηρεσιών σας καθώς και της απόδοσης της εφαρμογής. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις αξιολογήσεις και τα σχόλια των χρηστών στο Playstore.

6. Η εφαρμογή για κινητά σας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ωστόσο, οι εφαρμογές για κινητά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο παρόν σενάριο, ωστόσο, υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν έχουν τις εφαρμογές τους για κινητά τηλέφωνα. Έτσι, έχετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών που δεν έχουν ακόμα τις εφαρμογές τους για κινητά. Επιπλέον, έχετε επίσης αυτό το πλεονέκτημα όταν εκκινείτε κάτι καλύτερο στην εφαρμογή για κινητά σε σύγκριση με τις εφαρμογές των ανταγωνιστών σας.

Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση, η εφαρμογή σας δίνει το σημαντικότερο πλεονέκτημα, επειδή ορισμένες μικρές επιχειρήσεις, που μπορεί να είναι οι πιο κοντινοί σας ανταγωνιστές, δεν διαθέτουν τις εφαρμογές τους για κινητά.

7. Η εφαρμογή για κινητά σας παρέχει επίσης περισσότερους χρήστες επιτραπέζιου υπολογιστή ως πελάτες/πελάτες σας

Είναι ενδιαφέρον ότι οι εφαρμογές για κινητά όχι μόνο αυξάνουν τους πελάτες σας στην εφαρμογή αλλά και στην επιφάνεια εργασίας. Όταν η επιχείρησή σας αρχίζει να γίνεται δημοφιλής μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, έχετε επίσης περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που θα ήθελαν πρώτα να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες σας και μετά να εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας, για την οποία θα ήθελαν να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει περιστασιακός πελάτης που μπορεί να θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του ιστότοπού σας. Ωστόσο, δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι μπορεί να είναι η εφαρμογή για κινητά που σας έχει κάνει δημοφιλή.

8. Η εφαρμογή για κινητά καλλιεργεί την αφοσίωση των πελατών

Η καλλιέργεια της αφοσίωσης των πελατών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά. Αυτός είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια ειλικρινή σύνδεση με τους πελάτες σας και να τους κάνετε τους πιστούς θαυμαστές των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Η εφαρμογή για κινητά μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Τους παρέχετε τη δυνατότητα να συνδεθούν μαζί σας μέσω του δακτύλου σας, το οποίο καλλιεργεί σιγά σιγά την πίστη.

Εν κατακλείδι

Είναι σίγουρο ότι εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για την επιχείρησή σας, σίγουρα θα έχετε τα τεράστια πλεονεκτήματα στο παρόν σενάριο. Για την απόκτηση της εφαρμογής για την εταιρεία σας, πρέπει είτε να προσλάβετε το προσωπικό ανάπτυξης εφαρμογών είτε να προσλάβετε μια λύση πληροφορικής για το ίδιο.