Outsourcing: Τι σημαίνει για τον εργαζόμενο και τον επιχειρηματία

Τι σημαίνει όταν μια εργασία δεν μπορεί να ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες; Βασικά σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα η ανάγκη για άτομα μέσα σε μια εταιρεία να αναλάβουν έναν ρόλο, χωρίς καμία απειλή εξωτερικής βοήθειας (ξένες υπηρεσίες, τεχνολογία ή ακόμα και μια μεγαλύτερη εταιρεία) που θα αναλάβει. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες περιλαμβάνουν τη λογιστική. εξυπηρέτηση πελατών, ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογία πληροφοριών, μάρκετινγκ και κατασκευή.

Βιομηχανίες εργασίας που δεν μπορούν να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες

Λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας, είναι σημαντικό να βρίσκουμε εργασία που θα χρειάζεται πάντα. Αυτή θα μπορούσε να είναι εργασία στο διαδίκτυο, καθώς ορισμένες βιομηχανίες επιλέγουν να παραμείνουν απομακρυσμένες ή εργασίες που θα απαιτήσουν από εσάς να εργαστείτε έξω από το σπίτι σας. Αν ψάχνετε για έναν νέο κλάδο για να εργαστείτε, εδώ είναι μερικοί κλάδοι εργασίας που δεν μπορούν ποτέ να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Φροντίδα υγείας

Οι θέσεις εργασίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι εδώ για να μείνουν και σε όλους μας υπενθύμισε πόσο σημαντικές ήταν και είναι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ακόμη και μετά την πανδημία, γιατροί και νοσηλευτές θα χρειάζονται πάντα, επειδή περισσότεροι άνθρωποι ζουν περισσότερο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μπορούν επίσης να εργαστούν σχεδόν οπουδήποτε, επομένως όχι μόνο θα μπορούν να διατηρήσουν τις δουλειές τους, αλλά αν χρειαστεί να μετακομίσουν, είναι πολύ πιθανό να μπορέσουν να βρουν δουλειά.

Εκπαίδευση

Αυτή είναι μια άλλη δουλειά που πολλοί άνθρωποι άρχισαν να εκτιμούν περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ακόμη και με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι εκπαιδευτικοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Διδάσκουν και φροντίζουν παιδιά από ηλικίες 6 εβδομάδων έως 17 ετών. Ενώ πολλοί δάσκαλοι δημοτικού, γυμνασίου και γυμνασίου παραμένουν στις θέσεις τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, υπάρχει πάντα μια συνεχής ανάγκη για υπαλλήλους παιδικής φροντίδας.

The Skilled Trades

Ηλεκτρολόγοι, τεχνικοί HVAC (Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός), μηχανικοί, υδραυλικοί και συγκολλητές είναι όλα παραδείγματα ανθρώπων που θεωρούνται μέρος του κλάδο των ειδικευμένων επαγγελμάτων. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας, αυτές οι θέσεις εργασίας εξακολουθούσαν να λειτουργούν – πιθανώς ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο με περισσότερους ανθρώπους να μένουν σπίτι. Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για α Ηλεκτρολόγος Batemans Bayτεχνικούς HVAC και υδραυλικούς, θεωρώντας ότι όλες αυτές οι εργασίες σχετίζονται με τη βελτίωση του σπιτιού.

Εξωτερική ανάθεση για τον επιχειρηματία

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ή δυνητικός ιδιοκτήτης επιχείρησης, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την εξωτερική ανάθεση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στα κύρια καθήκοντά σας, να προωθήσετε την ανάπτυξη, να μειώσετε το κόστος και να αναπτύξετε το εσωτερικό σας προσωπικό. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα από τα μειονεκτήματα της εξωτερικής ανάθεσης περιλαμβάνουν μειωμένο έλεγχο, πιθανότητα ζητημάτων επικοινωνίας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπηρεσίες παράδοσης και μεταφοράς. Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, τα προβλήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο των ρόλων που αναθέτετε σε εξωτερικούς συνεργάτες σας γίνονται το πρόβλημά σας.

Τι να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες

Όπως με κάθε κλάδο, θα πρέπει να φροντίσετε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις πιο συνηθισμένες εργασίες, όχι αυτές που είναι απαραίτητες για την επιχείρησή σας. Και πάλι, οι πιο συνηθισμένες εργασίες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι η λογιστική. εξυπηρέτηση πελατών, ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογία πληροφοριών, μάρκετινγκ και κατασκευή. Εάν αυτά δεν είναι το επίκεντρο της επιχείρησής σας, είναι καλύτερο να τα αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Τι να μην αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες

Ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να μην αναθέτετε σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι αυτό που χρειάζεστε για να έχετε τον μεγαλύτερο έλεγχο. τα καθήκοντα που είναι σημαντικά για τον πυρήνα της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, εάν το κύριο μέρος της επιχείρησής σας είναι η μεταφορά εξοπλισμού, πιθανότατα θα θέλετε να το κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τις υπηρεσίες του α εταιρεία ενοικίασης φορτηγών στόλου που ειδικεύεται στην ενοικίαση οχημάτων για επαγγελματικούς σκοπούς. Αυτός δεν θα ήταν μόνο ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας, αλλά είναι και οικονομικά αποδοτικός. Τεχνικά, αυτό δεν θα θεωρηθεί εξωτερική ανάθεση, καθώς εσείς ή οι υπάλληλοί σας θα εξακολουθήσετε να είστε οι οδηγοί του(των) οχήματος(ων).

Η εξωτερική ανάθεση μπορεί να είναι καλή και επωφελής για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να διατηρείτε τις περισσότερες θέσεις εργασίας στην εταιρεία σας. Εάν εργάζεστε σε έναν κλάδο που βλέπει ελάχιστη έως καθόλου εξωτερική ανάθεση, αυτό είναι επίσης ωφέλιμο για εσάς, καθώς μπορείτε να εγγυηθείτε θέσεις εργασίας για όσους αναζητούν εργασία.